Devojka otkrila prevaru zahvaljujući mački: Evo kako je saznala da se dečko viđa sa koleginicom

Slobodanka Ćorić Vesti 30.07.2024 16:45 0

Mačka je počela da se ponaša čudno. Sada odbija da priđe dečku i napada ga kada se vrati s posla

žena

Shutterstock

Devojka je primetila da se ponašanje njene mačke potpuno promenilo prema njenom dečku, koga je do nedavno obožavala, i odlučila da postavi kamere. Otkrila je iznenađujuće detalje o prevari.

Na jednom forumu za ispovesti, devojka je opisala kako je saznala da je njen dečko vara zahvaljujući ponašanju udomljene mačke:

„Pre tri godine sam se uselila kod dečka. On obožava mačke, dok ja nisam bila ljubitelj, ali me je mesecima molio da usvojimo jednu. Kada je krenula korona, uzela sam mače sa ulice i bio je presrećan. Ipak, sve se svodilo na to da se on igra i mazi sa mačkom, dok sam ja brinula o njoj—čistila pesak, vodila kod veterinara i kupovala hranu. Međutim, pre tri meseca, počelo je nešto čudno“, piše u ispovesti, a zatim dodaje:

„Mačka je počela da se ponaša čudno. Sada odbija da priđe dečku i napada ga kada se vrati s posla. Počela je da piški po krevetu i ostavlja ‘poklone’ na jastuku, dok se sa mnom mazi. Kada sam ga pitala šta se dešava, tvrdio je da nije tukao mačku. Nakon mesec i po mačijeg terora, dečko je predložio da je udomimo ili uspavamo. Rekla sam da još nije vreme i odvela je kod veterinara. Veterinarka mi je savetovala da postavim kamere i da ne kažem dečku. Srećom, poslušala sam je. Treći dan, snimci su otkrili da dečko dovodi koleginicu, izbacuje mačku iz spavaće sobe i tokom odlaska mačka napada i njega i nju. Dečko je dobio pedalu, a ja sada obožavam mačke“, napisala je devojka, koja je kasnije dobila nekoliko komentara:

„Spasila si i sebe i mače“

„Ostala sam u drugoj zemlji, a mačka je ostala kod mame. Kada se vratim, napada me, zapišava i mrzi me. Našla sam je kao tek rođenu bebu, othranila, čuvala je kao oči u glavi desetak godina, ali sam morala da odem. Valjda oseća izdaju.“

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading