Kuća je bila prljava i u haosu, a snaja ceo dan leži: Zara je izbacila sina i snaju, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela

Slobodanka Ćorić Vesti 29.07.2024 13:31 0

Osećala sam da mi je strpljenje došlo do kraja. Kada je sin stigao kući, rekla sam im da tako više ne može i dala im rok da se isele

svekrva

Shutterstock

Ogorčena Zara otkrila je dramatičnu priču o svom iskustvu sa snajom i sinom. Zara je pre 24 godine odlučila da prihvati sina i snaju da žive s njom, uz dodatak da je par dobio i bebu. U to vreme, dok je Zara radila, sin i snaja nisu imali primanja.

„Moj prvi unuk je rođen 2000. godine, a ni sin ni snaja tada nisu radili. Svakodnevno sam se vraćala s posla, donosila hranu i kuvam. Jednom prilikom sam pitala snaju zašto ne pomogne oko kuvarstva umesto da ceo dan leži, dok je kuća u haosu. Ona mi je zalupila vrata pred nosom, rekavši da je previše zauzeta bebom“, prisetila se Zara u razgovoru za portal "Moje Vrijeme". Zara je osećala da snaja želi da je iskoristi kao kućnu pomoćnicu i bankomat.

„Bila sam potpuno šokirana. Osećala sam da mi je strpljenje došlo do kraja. Kada je sin stigao kući, rekla sam im da tako više ne može i dala im rok da se isele. Pronašli su staru kuću koja je bila na prodaju i mogli su da je kupe na rate“, nastavila je ona, dodajući da je snaja negodovala zbog nedostatka vode u toj kući.

„Odgovorila sam joj: 'Biće vode kada se zaposlite i uvedete vodu. Do tada perite veš ručno, kao što je to radila moja majka i preživela'“, kaže Zara.

Iako je bila zatečena stanjem, Zara je odlučila da im pomogne finansijski jer nije mogla da gleda njihovu situaciju. Kada ju je sin upitao zašto pomaže, Zara je odgovorila da „ne može da zatvara vrata pred nekim koga hrani i oblači“.

„Ovo je bila kap koja je prelila čašu. Rekla sam im da uzmu sve što im treba i da odu. Tako je i bilo. Poručila sam im da će tek sada, kada budu sami, shvatiti vrednost svega što su imali besplatno. Psihički sam bila na ivici“, dodaje Zara, objašnjavajući da su se sin i snaja zaposleni i sada rade različite smene kako bi mogli da čuvaju dete.

„Sin mi je rekao da je odlazak bio najbolja stvar koju sam mogla da uradim. Mislio je da ih teram samo zbog nesuglasica u odnosima svekrve i snaje. Srećom, taj težak period je iza nas. Sada je sve onako kako treba da bude – uzajamno poštovanje i sloga“, kaže Zara i dodaje:

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading