Kad čujete šta njen dečko radi za stolom, prevrnuće vam se želudac: "Toliko je odvratan, da poželim iste sekunde da raskinem"

Tatjana Badarević Vesti 19.07.2024 19:01 0

Devojka je objasnila kako joj se čini da imaju osnova za dobru dugoročnu vezu, no njegove manire tokom jela ne može da podnese.

večera

Shutterstock

 

Svako ima svoje mane i navike, a ponekad one drugom partneru itekako znaju ići na živce. Možda ste krivi što ste ostavili podignutu WC dasku ili možda imate naviku da zaboravite da ugasite svetlo kad izlazite iz sobe. Većinu vremena naši voljeni predvide ove manje 'smetnje' - ali jedna  žena je priznala da se bori da održi vezu sa svojim dečkom zbog njegovog odvratnog ponašanja za vreme večere, piše Daily Express.

Žena, koja izlazi sa svojim dečkom tri meseca, veruje da bi potencijalno mogli da imaju dugoročnu vezu - da nije bilo jednog malog problema. Njegovo užasno ponašanje za stolom toliko je grozno da joj je muka, a gledajući ga kako jede tera je da ga odmah ostavi.

večera

Shutterstock

 

 

U objavi podeljenoj na Mumsnetu, žena je detaljno opisala: "Moj dečko s kojim sam nešto više od tri meseca ima šokantne manire za stolom. Mljacka, jede otvorenih usta, liže nož, liže prste (ovo je gore jer je često i bučno), i ne koristi ubrus, a poliže i tanjir na kraju svog obroka. U većini drugih aspekata mislim da imamo temelje za dugoročnu vezu, međutim, kad ga vidim kako jede, poželim da ga ostavim!"

Spomenula je da je skrenula pažnju svom partneru da njegovo ponašanje za stolom nije pristojno, ali on se čini da je nesvestan toga i nastavlja sa svojim odvratnim navikama. Žena sada razmišlja o postavljanju ultimatuma: popravi se ili odlazi. Korisnici na mreži bili su zgroženi, a mnogi su izjavili da nikako ne bi mogli ostati s nekim ko pokazuje tako užasan bonton tokom jela.

večera

Shutterstock

 

 

Jedan pojedinac je komentarisao: "Ne bih mogao da nastavim da izlazim s nekim s tako lošim manirama za stolom, biće samo gore." Druga se korisnica uključila: "Ostavila sam jako finog dečka jer je pričao punih usta. Rekla sam mu da prestane. Nije. Budi iskrena i otvorena i reci mu da te to odbija." 

U međuvremenu, treći je dodao: "Osećam se mučno kad samo pomislim na to! Moja četvorogodišnja nećaka ima puno bolje manire za stolom od njega. Mora shvatiti da se drugi ne ponašaju tako i da je nepristojno, mora da vodi računa o tome." 

Vrativši se kako bi ažurirala objavu, žena je otkrila da njegov stil obedovanja nije uvek bio tako grozan, sugerišući da bi njegovo trenutno zanemarivanje moglo biti znak "nedostatka poštovanja" prema njoj. "Njegovi maniri za stolom su se pogoršali od naših prvih nekoliko dejtova, tako da to može obuzdati. To što misli da je prihvatljivo da jede kao svinja u mom društvu (kod kuće i napolju) pokazuje nedostatak poštovanja prema meni. .Postaviću mu ultimatum i ako se brzo ne promeni, gotovo je", zaključila je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading