"Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila

Tatjana Badarević Vesti 27.06.2024 20:28 0

Iako ne želi razvod, još uvek ne može da veruje da ga je žena pre nekoliko godina varala.

shutterstock

Shutterstock

 

Kako ćete znati kada ste zaista pronašli 'onu pravu osobu' za sebe? Možda je gotova stvar kada se neprimetno uklope u vaš porodičan život, ili možda samo imate taj osećaj od prvog susreta s njima. No, jedan je suprug ispričao da je njegov savršen brak potpuno uništen nakon što je otkriveno da je glavna motivacija za sklapanje braka bila izgrađena na lažima, piše Mirror. 

27-godišnji muškarac rekao je da je svoju partnerku upoznao nakon što se pridružio vojsci pre skor 10 godina. Dok je u početku bio stacioniran u lokalnom području svoje devojke, ubrzo je shvatio da je premešten. Tada je svojoj devojci dao mogućnost da prekine vezu jer je situacija 'potpuno nepravedna', no ona je insistirala da ostanu u kontaktu. 

"Prestali smo izlaziti, ali smo ostali u kontaktu", rekao je muškarac anonimno objavljujući na Redditu. "Zvanično smo ponovo počeli izlaziti pri kraju mog služenja. Znao sam da je tih nekoliko meseci na početku verovatno izlazila naokolo. Ali kad sam se vratio, rekla mi je da nije izlazila ni s kim drugim dok mene nije bilo. Rekla je da je samo čekala mene."

Par

Shutterstock

 

 

Par je sada u braku i imaju dvoje dece. Nedavno, na dan kao i svaki drugi, jedan od njihovih mališana želeo se igrati na iPadu. Suprug je bez previše razmišljanja detetu dao jedan ženin koji ona dugo nije koristila. Ali to je ubrzo napravilo veliki problem - i od tada ga proganja.

"Zaboravio sam uključiti roditeljski pristup pre nego što sam stavio našeg drugog sina na spavanje... Naš najstariji sin smislio je kako da zove ljude preko FaceTimea. Nazvao je hrpu članova njene porodice i nekoliko njenih starih ' prijatelja'. Nakon što sam čuo da razgovara s ljudima, dotrčao sam i prekinuo poziv. Neki od ljudi koje je moj sin nazvao u porukama s mojom ženom imali su imodžije srca. Postao sam znatiželjan i otvorio sam poruke. Ispostavilo se da su ti misteriozni razgovori bili prepuni seksualnih poruka poslatih tokom mog prvog odlaska", napisao je.

Iako ne želi razvod, još uvek ne može da veruje da je njegova supruga pre toliko godina lagala da nije izlazila ni sa kim. "Bila je s nekoliko momaka nakon što sam otišao, to me jako povredilo. Bilo je to tako davno. Nismo zvanično izlazili i ona od tada nije razgovarala s tim momcima. Ali njena izjava da me 'čekala' bila je veliki faktor da je zamolim da se uda za mene nekoliko godina kasnije. Znam da nisam trebao kliknuti na te stare poruke, voleo bih da nisam", dodao je.

Raskid

Shutterstock

 

 

Anonimno priznanje brzo je prikupilo stotine komentara na platformi, a mnogi su ga korisnici ohrabrivali da ne misli o tome ako brak funkcioniše. Saosećajući se, jedna je osoba napisala: "Možete to spomenuti ako vam smeta, i apsolutno biste trebali steći naviku da stvarima koje vam smetaju odmah pristupite otvorenog uma i što je nežnije moguće... Bez obzira na to, smatram da ovo u suštini nije problem. Otišli ste, pristali ostati u kontaktu, ona je bila mlada i kao svaka 18-godišnja devojka, verovatno je želela da vidi šta se još nudi." 

Drugi je takođe dodao: "Pusti to i nemoj uništiti nešto dobro zbog nečega što je učinila kad je bila jedva punoletna!" Međutim, drugi su priznali da bi im takođe bilo teško oprostiti nekome ko je tako dugo lagao. Jedan korisnik je komentarisao: "Definitivno spomeni to. Lagala je. Nije čekala. Izlazila je i spavala s drugim ljudima."

Bonus video:

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading