Brankica (43) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Varala sam muža, a on me tri godine kažnjava i spava u odvojenoj sobi'

Slobodanka Ćorić Vesti 10.06.2024 17:30 0

Brankica je u očaju podelila svoje iskustvo preljube i posledica koje je izazvalo u njenom braku, suočavajući se sa hladnoćom i ignorisanjem svog supruga

Brankica (43) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Varala sam muža, a on me tri godine kažnjava i spava u odvojenoj sobi'

Shutterstock

Brankica (53) je odlučila da podeli svoju priču s javnošću u nadi da će dobiti podršku i savete u vezi sa svojim emotivnim problemima. Pre tri godine, Brankica je priznala svom mužu da ga je prevarila, što je izazvalo ozbiljnu krizu u njihovom braku.

"Varanje je bila ogromna greška koju sam napravila u trenutku slabosti i nepažnje. Ali od tada, trudim se da popravim svoj odnos sa mužem i da ispravim tu grešku", kaže ona.

Međutim, umesto očekivane reakcije opraštanja i pomirenja, Brankica se suočila sa hladnoćom i ignorisanjem od strane muža. Tri godine kasnije, njihov brak je i dalje na ivici propasti, a ona opisuje kako njen muž i dalje spava u odvojenoj sobi, izbegavajući svaki vid intimnosti ili bliskosti.

"Osećam se kao da sam kažnjena svaki dan. Trudim se da popravim stvari, ali čini se da on ne želi da me oprosti ili da nastavimo dalje", kaže Brajksanda sa suznim očima.

Borba za Brankicu nije samo unutar njihovog doma, već se proteže i na njenu unutrašnju borbu. Ona se bori sa osećajem krivice zbog svoje preljube, ali istovremeno se pita da li je mužev odnos prema njoj preterano strog.

Jedan detalj koji dodaje dramu ovoj priči jeste to što je njen muž počeo da se ponaša distancirano prema njoj. Na primer, primetila je da je postao tajnovit oko svog telefona, dok su pre tri godine sve delili otvoreno. Ovo dodatno komplikuje situaciju, jer Brajksanda počinje da sumnja da li muž zaista želi da se pomire ili samo kažnjava nju za prevaru.

Komentari (0)
Loading