Radila je kao konobarica kad je srela princa: Venčali su se posle 7 dana, ali umesto bajke sačekala je strašna realnost

Slobodanka Ćorić Vesti 10.06.2024 16:30 0

Sve bi bilo i više nego bajkovito, da nije bilo jedne sitnice

Natalija Alijeva

Printscreen/Instagram

Natalija Alijeva je postala sinonim za onu izreku : "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari." Naime, devojka iz Belorusije bila je obična konobarica, a onda ju je primetio šeik. Preko noći njen život se pretvorio u bajku, ali ova bajka nema srećan kraj.

Ljubav između šeika i konobarice odmah je planula, a zgodan Arapin je nije imao dilemu: bez Natalije se neće vratiti kući. Nedelju dana kasnije, nećak vladara Dubaija zamolio je Natalijine roditelje da im daju blagoslov za ovaj brak, što su oni rado učinili.

 

Nakon što je tajno potpisao ugovor u Minsku, par je otišao u Dubai. Tada je Natalija konačno shvatila u kakvoj se bajci nalazi. Odmah su joj uručeni ključevi od vile sa 1.788 soba i 257 kupatila, potpuno optočenoj u zlatu, dobila je ličnog vozača i ormare krcate luksuznom odećom.

Sve bi bilo i više nego bajkovito, da nije bilo jedne sitnice... Alijeva je šeiku bila druga žena. Njegovi rođaci su toplo prihvatili Nataliju, uključujući i prvu ženu, Saidu bin Maktum al Maktum, a koja je veoma lepo ophodila prema suparnici...

Nakon luksuznog venčanja u Dubaiju, Natalija je prešla u islam i počela da nosi ime Ajša al Maktum. Prošle su godine, ona je rodila ćerku po imenu Alija, a koju je otac naprosto obožavao. Natalija i šeikova prva žena su imale sjajan odnos, zajedno su odgajale decu, ali vremenom je romansa sa princom počela da bledi.

Iako je preuzela veru, Natalija nije mogla da se pomiri s tim da u muslimanskoj zemlji žene praktično nemaju pravo glasa. Različiti mentalitet i vaspitanje doveli su do toga da se 2015. šeik oženio sa trećom ženom. Onda su stvari postale još gore. Ljubav je izbledela, a ostao je samo zlatni kavez u kom je Natalija boravila...

Sada živi praktično samo sa ćerkom. Šeik se stara da ima sve što poželi, ali se skoro ne viđaju. Ona i ćerka izlaze u šetnju samo do 16 h, a posle se povlače u svoje odaje jer su temperature u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ekstremno visoke.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, i živi kao ptica u zlatnom kavezu, o romansi konobarice i arapskog princa se i danas priča.

Komentari (0)
Loading