Zamenila momka za mačku: Baka (83) koja se udala za 50 godina mlađeg muškarca, nakon gorkog raskida osula drvlje i kamenje po bivšem

Slobodanka Ćorić Vesti 23.05.2024 12:20 0

Žena koja se udala za mnogo mlađeg momka nakon što ga je upoznala na Facebooku, sada upozorava ljude da budu oprezni prema prevarantima i lažovima na sajtovima za upoznavanje nakon što je par senzacionalno raskinuo

baka

Shutterstock

Iris Džons postala je medijska senzacija nakon što je preko Facebooka u junu 2019. upoznala Egipćanina Mohameda Ibrahima. Brzo je otputovala u Kairo, Egipat, da upozna svog izabranika, a par se venčao sledeće godine.

Iris je čak otkrila detalje o njihovim spavaćim sobama u emisiji "This Morning" 2021. godine, što je podelilo mišljenja gledalaca. Međutim, prošle godine, Iris je odlučila da raskine sa Mohamedom, rekavši da ga je "zamenila za mačku" i nazivajući ga "zlim" i "pacovom iz kanalizacije". Raskid je usledio nakon što je Iris iz Veston-super-Mera otkrila da je pokrila dugove svog bivšeg partnera i dala mu gomile novca. Sada, Iris ima misiju da otvori oči onima koji "swajpuju desno", uverena da je bila marioneta u rukama manipulatora.

Na Facebooku, Iris je napisala: "Upozorenje za sve ranjive žene na internetu koje ćaskaju sa prevarantima i lažovima, misleći da dopisuju sa iskrenim muškarcima na legitimnim sajtovima za upoznavanje. Budite svesni da ih zanima samo kako da se dočepaju vašeg novca i da će vas slatkorečiti nedeljama, pa čak i mesecima, kako bi ostvarili svoje ciljeve."

Iris tvrdi da je postala ekspert u prepoznavanju prevaranata nakon što su je četiri prevaranta ciljala u poslednjih nekoliko meseci, nazivajući sebe "kompetentnim lovcem na prevarante". Otkrila je da je jedan posebno "zli" prevarant pokušao da je prevari za pozamašnu sumu.

Rekla je: "Ovoga puta ste izabrali pogrešnu ženu, jer moj zadatak je da razotkrivam prevarante poput vas. Zaista sam uživala u ulozi dirigenta, terajući vas da igrate po mom taktu."

Prethodno je Iris tvrdila da je njen bivši ljubavnik ukrao 25.000 funti nakon što se uselio u njen bungalov i prevario je da mu pošalje dodatnih 14.000 funti dok je još bio u Egiptu pre njihovog venčanja. Takođe je tvrdila da je Mohamed vršio pritisak na nju da promeni testament kako bi on postao naslednik njene kuće.

U svojoj izjavi, rekla je: "Čovek za koga sam se udala dao je sve od sebe da me udalji od moje porodice kako bi me naterao da promenim testament, ali mi smo veoma bliska porodica i oni su me podržavali tokom celog perioda, otkako sam postala žrtva ovog podlog i zlog ništavila."

Ranije ove godine, Iris je najavila svoju nameru da prekine sve veze sa čovekom koji je od "savršenog princa u Egiptu" postao "Princ tame".

Komentari (0)
Loading