Moj verenik je umro na dan našeg venčanja: Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa

Jelena Vukelić Vesti 23.05.2024 12:01 1

Smrt ih je razdvojila na dan njihovog venčanja u avgustu 2020. Ali nakon toga, zanemela je kada je saznala njegove tajne

Depresivna žena

Shutterstock

Umesto da presrećna prošeta do oltara, tog dana je Njujorčanka Kejtlin Palmieri (35)  ostala je paralizovana od tuge. Naime, njen verenik je doživeo smrtonosni srčani udar u 33. godini, samo nekoliko sati pre same ceremonije venčanja.

Ubrzo je pala u očaj, ali onda je usledio novi šok - Erik je vodio dvostruki život. Saznala je da je njen pokojni verenik varao i to godinama unazad.

Naime, 20. novembra 2023., na dan kada bi slavio 37. rođendan, saznala je da je Erik, koji je radio kao putujući finansijski savetnik, imao ljubavnicu na Zapadnoj obali i to nekoliko godinu pre smrti. 

- Bila sam frustrirana i ljuta na njega, a on je otišao. Očajnički sam želela da mi neko kaže da to nije istina, no u srcu sam znala da jeste. I htela sam da puknem od besa - opisala je osećaj razočarana Kejtlin, a prenosi The Post.

Erikova izdaja postala je očigledna kada je na Instagramu pronašla neobičnu poruku za njenog preminulog verenika. Nije mnogo razmišljala o virtualnoj slučajnosti, barem ne u početku. Prvo se nije zabrinula što se ona i ta druga žena prisećaju dva različita mrtva muškarca po imenu Erik, koji su slučajno imali isti rođendan.

Ipak, odlučila je da je pozove. Našle su se i razgovarale. 

S Kejtlin je vezu počeo 2018. a sa tom drugom ženom, koju je upoznao na internetu, u marta 2019 - izjavila je za The Post.

I tako je ljubavnica pokazala tužnoj verenici poruke koje su njih dvoje razmenjivali. 

Poslednje su bile odvratne, intimne, i to joj je poslao 7 dana pre našeg venčanja - izjavila je.

Plakala sam prvih nekoliko dana nakon što sam saznala za njegovo patološko, narcisoidno ponašanje - izjavila je.

Nakon Erikove smrti, bila je prisiljena da napusti njihov zajednički stan u Astoriji i preseli se na  Long Island. Tamo su joj podršku pružili njeni roditelji, kako bi se lakše nosila s velikom depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajem koji je proživela.

Izgubila sam sve. Za sve je on kriv, imam puno pravo da budem ljuta - zaključila je, piše The Post.

Komentari (1)
Loading
Stojan
25.05.2024 07:36

Neverno srce je moralo puci.. Ali,jedan se otegao a drugi protector. Nema zime!