"Hvatala me panika, uskakala mi u kuću, u ordinaciju, zvala 500 puta na dan": Ispovest doktora koji je sasao život budućoj progoniteljki

Slobodanka Ćorić Vesti 23.05.2024 10:55 0

Pored ogromnog broja imejlova, posetila je njegovu kuću i pretila da će reći njegovom sinu da su ona i doktor u vezi

devojka

Printscreen/Instagram

Kawara Velč (23) uhapšena je prošle nedelje u Ituiutabi, Brazil, nakon što je navodno uhodila doktora koji ju je lečio od depresije 2018. godine. Tokom incidenta, zvala ga je 500 puta i čekala iza uglova dok ne završi sa poslom, prateći ga potom do kuće, rekao je doktor za brazilsku novinsku emisiju Fantastico.

"Rekla je da to nije bila slučajnost, da niko ne spasava nekoga toliko puta iz vedra neba, da tu ima nešto više", objasnio je doktor. Dodao je da je provalila u njegovu praksu i "više puta ga jurila".

Pored ogromnog broja imejlova, posetila je njegovu kuću i pretila da će reći njegovom sinu da su ona i doktor u vezi.

Navodno je "jurila" doktora

Prošle nedelje, na njenom univerzitetu, Velč je uhapšena kao deo slučaja koji ima sličnosti sa novom Netflix serijom Baby Reindeer.

Stvari su se navodno pogoršale kada je uspela da dođe do broja telefona doktora. Doktor tvrdi da je pokušao da promeni broj oko tri puta, ali svaki put ona bi uspela da dođe do novog broja.

Doktor je podneo 42 prijave policiji i negirao bilo kakvu vezu sa Velč. Ona tvrdi da su bili u vezi.

Poslala preko 1.000 poruka

Navodno je poslala preko 1.000 poruka (Foto: Instagram/kawawelch) Objasnio je: "Imala je pristup mom mobilnom telefonu i počela da šalje zaista uznemirujuće poruke i fotografije, vezujući čaršaf, konopac oko vrata, opraštajući se od mene. Paničio sam."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kawara Welch (@kawawelch)

 

Doktor je dodao: "Jednom prilikom poslala mi je 1.300 poruka u jednom danu. I pozive, poslala mi je više od 500 poziva u jednom danu, u jednom jedinom danu.

"Promenio sam broj telefona tri ili četiri puta, ali sam prestao da menjam jer sam video da je potpuno beskorisno. Imala je neverovatnu sposobnost da pronađe moj novi broj."

Tvrdi da su bili u vezi

Godine 2020. potpisala je dokument sa okružnim tužiocem obećavajući da više neće kontaktirati doktora, ali stvari su krenule naopako 2022. godine kada je provalila u njegovu kancelariju i napala njegovu ženu.

Kreator Baby Reindeer serije Ričard Gad tvrdi da je primio 41.071 imejl, 744 tvita, pisma u ukupnoj dužini od 106 stranica i 350 od svog progonitelja. Navodni progonitelj negira ovo i kaže da je to kleveta i neistina, dodajući da je serija omogućila identifikaciju osobe o kojoj je pričala.

Komentari (0)
Loading