Devojka se nakon sastanka sa dečkom neprijatno iznenadila njegovom porukom: 'Imao je neobičnu molbu..'

Slobodanka Ćorić Vesti 14.05.2024 21:32 0

Prvi utisak može imati dugotrajan uticaj - a to se posebno računa za prve sastanke. Mnogi od nas provode te prilike procenjujući da li je ta osoba 'ona prava', da li je neko s kim biste radije bili prijatelji ili neko koga bi bilo bolje izbegavati

Dejt

Shutterstock

 

Njena objava izazvala je pravu pometnju na Redditu.

Prvi utisak može imati dugotrajan uticaj - a to se posebno računa za prve sastanke. Mnogi od nas provode te prilike procenjujući da li je ta osoba 'ona prava', da li je neko s kim biste radije bili prijatelji ili neko koga bi bilo bolje izbegavati. Tako je jedna žena pokrenula raspravu na internetu kada je otkrila šta je muškarac uradio na sastanku kada su se rastali, piše Mirror.

Pre nego što uđemo u priču, anonimna korisnica Reddita ispričala je da je razgovarala s muškarcem nekoliko nedelja pre nego što se prvi put sastala s njim. Sastanak je, kako kaže, prošao odlično, a par je celu veče vodio zanimljive razgovore. Ali to je očigledno bilo previše dobro da bi bilo istinito, jer je žena primila čudnu poruku nakon što se pozdravila s njim te večeri.

"Poslao mi je poruku 'sledeći put kad se sretnemo pokušaj se ne našminkati'", napisala je na platformi. "Nosila sam malo više šminke nego inače jer smo išli na spoj prvi put, ali nije bilo ništa preteško ili ekstravagantno." Žena je brzo naglasila da ne idu na plivanje, ronjenje ili bilo šta drugo što možda zahteva nedostatak šminke. Dotični muškarac takođe nije naveo kontekst za svoj zahtev, ostavljajući korisnicu Reddita veoma rastrzanom i zbunjenom.

"Ne znam da li reagujem preterano ili bih ovo trebala shvatiti kao čudnu poruku, budući da smo se tek danas prvi put upoznali uživo? Kako biste se vi (devojke) osećale u vezi ovoga?", upitala je. Nije iznenađujuće da je anonimna objava od tada prikupila hrpu komentara, a mnogi tvrde da je ovo velika crvena zastava - čak i ako se na početku sve činilo odlično.

Jedna osoba napisala je: "Muškarci poput ovih počinju raditi ovakve stvari rano u procesu upoznavanja jer je to način da testiraju čvrstinu vaših granica, da vas nateraju da se osećate nesigurno u vezi svog izgleda i započnete vezu s idejom da niste dovoljno dobri, on je muškarac koji vas 'može učiniti najboljom verzijom vas', ali samo ako ste voljni promeniti sve na sebi tačno onako kako on kaže." Nešto drugo je takođe dodao: "Nikad ne govorim partnerki šta da radi sa svojim telom/izgledom. Ili mi se sviđa takva kakva jeste ili ne. Ako želim znati šta ona misli o mom izgledu, pitat ću."

Komentari (0)
Loading