"Ljubav mog života je bio pas": Influenserka (33) živi sa roditeljima i nema vozačku, njena objava izazvala rat na mrežama

Olja Jelić Vesti 20.04.2024 15:53 0

Ele Meknamara je influenserka koja pratiocima na Instagramu daje kozmetičke savete, ali i one životne, a nedavno je u svojoj objavi progovorila i o tome što se očekuje od žena u određenim godinama

Influenserka

Printscreen/Instagram

Ele Meknamara je influenserka koja pratiocima na Instagramu daje kozmetičke savete, ali i one životne, a nedavno je u svojoj objavi progovorila i o tome šta se očekuje od žena u određenim godinama i priznala da ni po čemu ne spada u kalup 33-godišnje žene koja je ispunila sve kriterijume.

Njenu objavu su mnogi podržali, rekavši da čak i osobe koje imaju sve što je navela, nisu srećne.

"Najbolji prijatelji su mi roditelji"

Evo što je sve influenserka navela kao stvari koje nema, a koje se od nje očekuju:

Nemam decu

Ljubav mog života je bio pas, a ne muškarac

Živim srećno sa majkom i bratom

Ne izlazim vikendima sa prijateljicama

 

 

Nemam u vlasništvu neku nekretninu

Roditelji u starosti od 62 od 72 godine su moji najbolji prijatelji

Nikada nisam naučila da vozim

Nisam imala dečka poslednjih 14 godina

Radije bih godišnji provela sa svojim starim roditeljima, nego sa ljudima svoje dobi

"Kao da je život spisak namirnica..."

"Podseća me na jedan od mojih omiljenih citata Hita Ledžera: Svako koga sretneš, uvek pita imaš li karijeru, jesi li udana i poseduješ li kuću, kao da je život neka vrsta spiska namirnica. Niko te nikada ne pita jesi li srećan", "Možeš imati partnera i svejedno biti nesrećna i usamljena. Možeš da poseduješ kuću i pod stresom i opterećena. Ove prekretnice nisu ciljevi koji će doneti ispunjenje. Imaš jedan život, pronađi ono što te čini potpunim i srećnim. Život je prekratak", pisali su ispod njene objave korisnici društvene Instagram oni koji su se složili s devojkom.

Ipak, nisu se svi složili s time da je normalno to što u svojim godinama nije ispunila određene ciljeve.

"Nauči da vozis jer je nužno s obzirom na godine tvojih roditelja. Ako zbog nikog, trebala bi naučiti zbog njih", "Činjenica da ne znaš voziti je takav nedostatak za tebe i ljude oko tebe", "Što će kada joj roditelji preminu", komentarisali su.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading