"Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao

Jelena Vukelić Vesti 16.04.2024 08:29 0

Evo zbog čega je Jasmina toliko pobesnela

svadba

Shutterstock

Jasmina Hoper požalila se na Redditu kako joj je svekrva uništila svadbu.

- Dakle, onog dana kada smo išli u kupovinu venčanica, sa nama je bila i moja svekrva. Izabrala sam haljinu u stilu sirene sa šljokicama. Želela sam da izgledam lepo na dan svog venčanja. Želela sam da obučem nešto zbog čega bih se osećala sjajno – rekla je ona. Jasmina je rekla da je sama napravila frizuru i našminkala se za svoj veliki dan, tako da je bila neverovatno fokusirana na to da izgleda lepo - i u početku nije primetila da njena svekrva nosi skoro identičnu haljinu.

- Kada je došla u toj haljini, u početku nisam imala nikakvu drugu reakciju osim: 'Hm. Možda ne bi trebalo da je nosi. To je čudno'. Sećam se da mi je sestra rekla: 'Hoćeš da je pospem vinom?', ali sam joj rekla da ne želim da pravim probleme jer je to moj dan - objasnila je.

Prema njenim rečima, to ju je baš pogodilo tek dan posle venčanja - nakon što je videla fotografije. Jasmina se prisetila je njen bes rastao što je više gledala slike. Ona je fotografije odnela svom suprugu, koji takođe nije registrovao šta je njegova majka nosila na venčanju, a zatim se razbesnela.


- Toliko smo bili usredsređeni na to da nam je to dan venčanja i toliko smo želeli da se zabavimo, da nam ono što je ona nosila tada nije smetalo - dodala je.

- Ne mogu ni rečima da opišem koliko mi je sada sramota što je moja svekrva na dan venčanja nosila istu haljinu kao ja. Boli me duša. „Sve o čemu razmišljam je glupa žena koja je nosila istu haljinu kao ja“, kaže ona.

Kaže da s njom nisu razgovarali skoro devet meseci - dok im ona sama nije prišla. - Bila je šokirana kada je čula da je to zbog njenog izbora haljine. Nije imala pojma da smo ljuti na nju zbog toga. Ali onda je umesto izvinjenja rekla da haljina ionako nije bela, već bež sa zlatnim šljokicama - prisetila se Jasmina.

Jasmina se tada još više naljutila i objasnila da su apsolutno svi primetili da je haljina potpuno bela poput njene, sa čipkom u stilu sirene. Par je još jednom pokušao da joj objasni situaciju, a svekrva je posle  poslala Jasminu poruku izvinjenja, što je mlada prihvatila. Međutim, uprkos tome, stvari su krenule nagore.

Dva meseca nakon poruke, svekrva je ponovo rasplamsala svađu kada je poslala božićne čestitke - na kojima su bile slike sa venčanja. 

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

 

 

Komentari (0)
Loading