Ona ima 16, a njen muž 66 godina: Društvene mreže bruje o kontroverznom braku maloletnice, a evo kako su se upoznali

Olja Jelić Vesti 09.04.2024 18:24 0

Manekenka Kauane Rode našla se u središtu pažnje nakon što se prošle godine udala za 66-godišnjeg brazilskog političara Hisama Huseina Dehainija

Manekenka i njen 50 godina stariji muž

Printscreen/Instagram

Manekenka Kauane Rode našla se u središtu pažnje nakon što se prošle godine udala za 66-godišnjeg brazilskog političara Hisama Huseina Dehainija. Tada je imala samo 16 godina i pohađala srednju školu, dok je Dehaini bio gradonačelnik Araukarije.

Njihova veza, iako nije protivzakonita prema brazilskom zakonu koji dozvoljava brak osobama od 16 godina uz odobrenje roditelja ili zakonskih staratelja, izazvala je mnogo kritika i negativnih komentara zbog značajne razlike u godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kauane Rode (@kauane.rodee)

 

Kao odgovor kritičarima, manekenka je na njihovu prvu godišnjicu braka na Instagramu podelila skrinšot Gugleovih rezultata pretraživanja za njeno i suprugovo ime. Pored brojnih članaka, postavila je pitanje: “Godinu dana tražite koliko imamo godina. Fanovi ili hejteri?”

Zaposlio joj porodicu

Čini se da Kauane Rode ne pokazuje nikakvu zabrinutost zbog razlike u godinama i otvoreno deli fotografije sa svojim suprugom koji je 50 godina stariji. Njihov brak je izazvao kontroverze, posebno nakon što je Daily Star otkrio da je Dehaini unapredio Kauaninu majku na višu poziciju samo dan nakon njihovog venčanja.

Marilene Rode je dan nakon venčanja svoje ćerke imenovana za sekretaricu kulture regije Araukarija. Postoji nagađanje da je i Marilenina sestra Elizangela dobila položaj gradske poverenice zahvaljujući Kauane i njenom suprugu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kauane Rode (@kauane.rodee)

 

Inače, par se navodno upoznao na jednom događaju, organizovanom nakon što je Kauani zauzela drugo mesto na izboru za Miss Araukarije 2022. u kategoriji devojaka od 15 do 17 godina. Ubrzo nakon upoznavanja su počeli da se zabavljaju i venčali se.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading