Upoznala ga na moru, a posle 11 godina se opet sreli: Ruskinja je zbog Davida ostavila sve i preselila se u Srbiju

Olja Jelić Vesti 05.04.2024 19:55 0

Ruskinja Anastasija Slaupova je u videu na TikToku ispričala kako je sa 15 godina na letovanju u Turskoj upoznala Davida iz Srbije, u kog se kasnije zaljubila i preselila u Srbiju

Ruskinja i Srbin

Printscreen/TikTok

Ruskinja Anastasija Slaupova je u videu na TikToku ispričala kako je sa 15 godina na letovanju u Turskoj upoznala Davida iz Srbije, u kog se kasnije zaljubila i preselila u Srbiju.

"Kako sam došla u Srbiju? Došla sam zbog svog dečka, on je Srbin. Upoznala sam ga na odmoru u Turskoj kad sam imala 15 godina. Dve nedelje smo proveli zajedno, na kraju smo se dodali na Facebooku. Mislila sam da se nikad više nećemo videti. Živela sam u Sibiru i bilo je nemoguće da se vidim s njim opet. Išla sam u školu, kasnije na fakultet, preselila se u drugi grad i ponekad smo se čuli", ispričala je Anastasija.

 

 

Život je iznenadio

Život je ipak prijatno iznenadio kad se preselila u Gelendžik.

"Ponovno smo stupili u kontakt. Dopisivali smo se svaki dan, pričali telefonom i posle mjesec dana sam dobila poruku od njega koja je glasila: 'Kupio sam kartu za Rusiju.' On je kupio kartu i hteo da dođe i da se vidimo", dodala je. Njen David je stvarno došao i videli su se nakon dugih 11 godina.

 

@slaupik

Explanation: David is from Serbia, im from Russia and we met 12 years ago in Turkey🌸 ♬ Just The Two of Us - Kauai45 & Sweet Cocoa

 

 

"Nisam mogla da verujem da se vidimo. Nismo više želeli da budemou vezi na daljinu pa sam se preselila u Srbiju", zaključila je. U Srbiji živi već godinu i po i naučila je jezik. Sa Davidom se verila, sada su konačno zajedno i uživaju u svakom trenutku.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading