Teorija "crvenih noktiju" zaista pali: Žene uz pomoć nje uspešno zavode, a evo zašto to privlači frajere

Olja Jelić Vesti 02.04.2024 20:42 0

Teorija "crvenih noktiju" bazira se na ideji da će žena ako ima crvene nokte biti privlačnija svom partneru

Influenserka Navja

Printscreen/TikTok

Influenserka Navja Pasi šokirala je korisnike društvenih mreža kada je utvrdila da muškarce privlače crveni nokti jer su ih njihove majke i bake nosile kad su bile mlađe, piše Daily Star.

Društvenim mrežama zavladala je teorija "narandžine kore", a žene su masovno pomoću nje testirale svoje muškarce. Od njih su tražile da obave jednostavne zadatke da vide da li im je stvarno stalo do njih. Ali sada se pojavila nova i prilično čudna teorija koja kruži internetom.

Zašto muškarce privlače crveni nokti?

Teorija "crvenih noktiju" bazira se na ideji da će žena ako ima crvene nokte biti privlačnija svom partneru jer postoji bizaran razlog zašto muškarci, navodno, smatraju ovu nijansu laka za nokte privlačnom.

Navja je na svom TikTok profilu objasnila kako taj jednostavan trik funkcioniše jer muškarci povezuju nokte sa noktima svojih majki i baka jer su ih one lakirale u crveno.

 

@navyapassi Replying to @Unknown_123 red nail theory explained 💅🏻 @GirlBossTown #rednailtheory #rednails ♬ original sound - Navya Passi

 

 

"Muškarce u osnovi privlače crveni nokti, a razlog za to je što su videli svoje mame, učiteljice i sve žene u svom životu s crvenim noktima ili crvenim ružem, za što sam uvijek mislila da je bakina boja, ali izgleda da ipak nije", istaknula je.

Čini se da čudna teorija zaista pali

"Svaki put kad vide crvene nokte, ili će to pohvaliti ili samo primetiti, jer je to ono što ih je privuklo. Što zvuči stvarno čudno kada bolje razmislite", dodala je.

Međutim, čini se da se "čudna" teorija isplatila jer tvrdi da je dobila komplimente od muškaraca nakon što im je ispred nosa zamahala crvenim noktima. To joj je ojačalo ego. "Ja mislim da izgledaju zgodno i osećam se super moćno kada ih imam. Prelazim na crvene nokte", rekla je Navja.

Pratiteljke su joj u komentarima poručile da će i one iskušati metodu "crvenih noktiju", a javile su se i neke koje su je već isprobale. "To je tako istinito! Dečko s kojim sam bila na dejtu rekao mi je da misli da su crveni nokti privlačni. Od muškaraca dobivam komplimente samo kada su crveni", napisala je jedna od njih.

"Definitivno postoji nešto u crvenoj boli noktiju što deluje moćno! Dečko mi uvek daje komplimente kad nosim crveni lak!", dodala je druga pratiteljica.

Ali javili su se i pratioci kojima se nikako nije svidela teorija "crvenih noktiju". "Onda nikad neću nokte bojati u crveno", istaknula je jedna pratiteljka. Drugi su se, pak, šalili da je Sigmund Frojd, koji je postavio teoriju da ljude privlače ljudi kao što su njihovi roditelji, potvrdio tu teoriju pa su izjavili da se "to mora zaustaviti".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading