"Je li ga i dojila i na venčanju?": Kad je ugledala svekrvu znala je da će uskoro razvod, "uništila mi je svadbu, ali neće život"

Slobodanka Ćorić Vesti 23.03.2024 09:11 0

I dok su jedni komentarisali slične haljine snahe i svekrve, drugi su primetili kako majka na snimku zaštitnički drži ruku oko sina

venčanje

Printscreen/TikTok

TikTok korisnica Dajana podelila je snimak sa svog venčanja, a na njemu je pokazala da zaista postoje svekrve koje na svadbu svog sina dolaze – u venčanici.  Naime, na snimku par stoji pored majke mladoženja, a dok Dajana nosi čipkastu haljinu na tanke bretele, sličnu je i njena nova svekrva - čija se haljina razlikuje od mladenke, venčanica samo u dužini rukava. 

"Moja svekrva je došla na naše venčanje u venčanici", napisala je žena uz svoj video i dodala da je "tada trebalo da shvati da će uskoro uslediti razvod..."  "Zašto neke mame postanu opsednute svojim sinovima, kao da žele da budu sa njima?", upitao je jedan korisnik.  I dok su jedni komentarisali slične haljine snahe i svekrve, drugi su primetili kako majka na snimku zaštitnički drži ruku oko sina.  "Je li ga i dojila i na venčanju"? našalila se druga. 

@dayana.rodriguez01 This is where I should have noticed divorce was coming 🤷🏻‍♀️😂 #redflags #mommasboy #ruinedwedding ♬ original sound - ozu ♚

"Ona je jedna od onih mama koje žele biti sa svojim sinom. Uvek će biti ljubomorna na tebe", dodala je treća.   "Nekada je bela haljina crvena zastava“, zaključio je neko u komentarima. A mnogi su autorki rekli da svekrva ipak nije uspela da je zaseni. Šteta što je čak pokušala“, komentarisali su. „Udajem se za sedam meseci, a ni njegova majka to ne može da podnese“, prokomentarisala je jedna buduća mlada.   

 

Tagovi: #venčanje
Komentari (0)
Loading