Naručila sam farmerke preko interneta: Kada sam otvorila paket, život mi se smučio, evo šta sam dobila umesto pantalona

Jelena Vukelić Vesti 17.03.2024 21:24 0

Naručila je farmerke na sajtu za polovne odeće i očekivala je da će takav paket i dobiti

žena

Shutterstock

Jedna žena je naručila farmerke koje su joj se jako dopale preko veb stranice na kojoj ljudi prodaju polovnu odeću. Međutim, bila je šokirana kada je paket stigao na njenu adresu, a nije našla ono čemu se nadala. Naime, umesto farmerki zatekla je kesu punu trulog luka, a situacija je zbunila i ženu koja je prosledila paket  i insistirala je da je poslala ispravan artikl, piše Miror.

Printscreen/Facebook

Printscreen/Facebook

 

 

Odmah je kontaktirala ženu od koje je naručila pantalone i zapretila joj je da će se žaliti veb-sajtu na kome je oglasila pomenute pantalone, jer bi mogli da preduzmu mere ako nezavisni prodavac namerno pošalje pogrešne artikle. Međutim, prodavačica ju je uverila da nema pojma kako je luk dospeo u paket.

"Ne znam šta se desilo, da li je torba otvorena?“, upitala je prodavačica zbunjenu ženu, na šta je ona uzvratila slikom crnog luka na mestu gde je trebalo da budu farmerke. Njihova razmena poruka podeljena je na Instagramu, gde je ubrzo postala viralna sa desetinama hiljada "lajkova".


 

Printscreen/Facebook

Printscreen/Facebook

 

 

 

Korisnici koji su videli objavu nisu mogli da odole da ne komentarišu, ali je većini ova situacija bila izuzetno zabavna.

- Poštar je verovatno uzeo farmerke i zamenio ih za luk - napisao je jedan. „Izvinite, ali ovo je tako smešno“, prokomentarisao je drugi korisnik, dok se treći našalio: „Besplatan luk u ovom trenutku? Ne bi trebalo da se žalite uopšte“.
 

Komentari (0)
Loading