Odbila je da krsti dete najboljoj drugarici: Kad čujete šta je razlog, možda ćete je i razumeti

Jelena Vukelić Vesti 07.03.2024 18:28 0

U početku je bila presrećna što je odabrana da bude kuma

Shutter

Shutterstock/Krštenje

Anonimna žena je rekla i da je prijateljica nazvala sebičnom jer je odbila da bude kuma njenom detetu. Rekla je da su ona i njen suprug pre više od devet godina sprijateljili sa njima, pa je nije iznenadilo što su želeli da ona bude kuma njihovom nerođenom detetu..

Među zahtevima je bio i taj da mora da se krsti i postane katolik, a da detetu pokloni oko 18.000 funti. Na Redditu je napisala i da su i njen muž i suprug njene drugarice sa Filipina, a da ona nema nikog iz svoje porodice, pa nije imala koga drugog da traži da bude kuma detetu.

- Pristala sam, a sutradan mi je ostavila kovertu sa pravnim ugovorom koji sam morala da potpišem - rekla je.  Takođe je bila dužna da prisustvuje svakom katoličkom događaju na kojem dete prisustvuje, kao što su krštenje, ispovest, krizma... 

- Morala bih da razmišljam o tome da postanem katolik i naravno morala bih da dajem detetu oko 500 dolara za svaki od tih događaja, svaki rođendan i Božić - napisala je.

Takođe se očekuje od nje da prikupi oko 18.000 funti za školovanje deteta do 18. rođendana deteta. Ostalo, pisalo je, obezbediće oni.


Nakon što je pročitala ugovor, pozvala je prijateljicu i objasnila da ne može da potpiše ugovor jer je prezahtevan. Prijateljica je nazvala sebičnom i blokirala je njen broj i imejl. Njenog supruga takođe, piše Mirror. - Nema veze, nisam ljuta, samo ne vidim kako sam sebična, a ona nije? – zaključila je.
 
Komentari (0)
Loading