Anđu su sahranile komšije, njih četvoro: Za muža nije ni postojala, deca otišla svojim putem...

Slobodanka Ćorić Vesti 22.02.2024 14:47 0

Ta žena je imala muža koji je radio u Nemačkoj, a ona je decu odgajala u Srbiji. Deca su porasla, otišla svojim putem, a muž je osnovao drugu porodicu

Anđu su sahranile komšije, njih četvoro:  Za muža nije ni postojala, deca otišla svojim putem...

Shutterstock

"Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij", rekla je komšinica prepričavajući ćerki šta se desilo njihovoj komšinici.

Kada jedan član porodice ide da radi u inostranstvo, očekuje se da će celoj porodici biti život med i mleko. 

Ipak, porodica koja se tako razdvaja uvek prolazi kroz određene nedaće. Na društvenoj mreži X jedna žena objavila je priču o svojon komšinici Anđi. Naime, ta žena je imala muža koji je radio u Nemačkoj, a ona je decu odgajala u Srbiji. Deca su porasla, otišla svojim putem, a muž je osnovao drugu porodicu. Nesrećna žena umrla je sama u Srbiji, a sahranile su je komšije. Priču o njoj prenosimo vam u celosti:

"Tetka Anđa je moja komšinica iz detinjstva. Muž joj radio u Nemačkoj, a ona kući čuvala Sonju i Ljubomira, moje vršnjake. Imali su lepu kuću, a Anđa se stalno hvalila šta će sve da doprave kad Mile (muž) dođe na odmor.

Sonja se vrlo rano udala za nekog lika i otišla u Belgiju. Nikad je više videli nismo. Ljuba je posle mature otišao u Nemačku kod oca koji je u to vreme već imao drugu porodicu, ženu Mađaricu i dvoje dece s kojima je živeo. Ni Ljuba se nikad nije vratio…", piše i navodi se da teta Anđa nikad nije radila, te da su joj neko vreme slali novac, a onda prestali.

Izdržavala se tako što je sprat kuće u Vranju izdavala za 150 evra. Sahranile su je komšije, njih četvoro. 

"Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij". Reče meni moja majka sve plačući dok mi pričala kako su Anđu sahranili", napisala je žena na X.

Komentari (0)
Loading