Ušivali joj glavu žicom: Jeziva ispovest učesnice rijalitija, "grupno su me silovali i drogirali 48 sati"

Slobodanka Ćorić Vesti 22.02.2024 15:35 0

Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći

Daniela Westbrook

Profimedia

Rijaliti zvezda, bivša učesnica VIP Velikog Brata i glumica Danijela Vestbruk vodila je buran život koji ju je koštao mnogo toga. U centru pažnje svetske javnosti neretko se nalazila zbog brojnih estetskih zahvata, kao i čudnog ponašanju na plaži. Paparaci je neretko uslikaju golu na plaži, dok se očajnički trudi da privuče pažnju.

Daniela Westbrook

Profimedia

 

Javno je priznala da je dugo imala problem s drogom koju je koristila i dok je bila u drugom stanju, a preterana konzumacija dovela je do deformacije lica koje je kasnije htela da sredi estetskim korekcijama - "Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći", ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

Kako je istakla, zbog konzumacije droge, dobila je septum. Kada se obratila jednoj klinici u Turskoj kako bi se podvrgla operaciji rekontrukcije lica usledio je pravi pakao. Plastični hirurg joj je unakazio lice!

Osim što joj nije dao anesteziju pre zahvata, odnosno rezanja lica, ošamario ju je kada ga je molila da prestane, jer su bolovi bili nesnosni. Danijela i danas ima traume od operacija, a ispričala je svoje iskustvo sa pomenutim lekarom, kada je mislila da će umreti tokom zahvata. Za britanski "The Sun" je izjavila da je bila na rubu samopovređivanja, kao i da joj je lekar bez njenog odobrenja ubacio metalne šipke u lice, koje su joj zamalo probile gornju usnu. Da stvar bude još gora, posle toga je počeo da psuje i oduzeo joj je telefon kada je pokušala da snimi jezive scene.

 

 

"Sedim tamo i govorim mu - Hej, hej, šta to radite?! Osećam sve! Bilo je bolno, vrući laser mi prolazi kroz kožu i peče me", ispričala je Danijela, koja je počela da paničari kada joj je njegova koleginica stegla lice. Ona stoji pored mene. Rekla sam: 'Slušajte, već sam vam objasnila da imam puno ožiljaka, da sam proživela puno traume. Osećam veliku bol. Osećam sve šta radite'. Mislila sam da mi stavljate filer, šta se događa? Zatim mi je uzela mobilni, jer sam snimala, čisto informativno, jer sam htela to da objavim na Jutjubu. Dakle, ja sedim, vrištim i od šoka plačem istovremeno. On mi tri metalne šipke stavlja u lice. Ponavljao mi je da prestanem s plakanjem, a ja sam mu rekla: 'Jako me boli, molim vas, molim vas. Bojim se. Jako me boli. Nisam znala da će se ovo dogoditi'. Bilo je stvarno zastrašujuće", ispričala je.

Hirurg je uprkos njenom zapomaganju nastavio, ali postao je agresivniji, psovao je i naređivao joj. "Zgrabio me za lice, vikao da se ne mrdam, a zatim me ošamario s druge strane lice. Tada sam poludela, rekla sam mu - 'Ko si ti da me šamaraš?!'. Bacio je sav alat, izleteo je iz sobe, a Danijela je, kako tvrdi, ostala sa šipkama i cevčicama koje su joj visile s lica. Njegova asistentkinja joj je potom sve izvukla iz kože i počela da joj ušiva glavu žicom".

 

 

Iako ju je lekar unakazio, Danijela mora da plati 500.000 funti kako bi sama sredila lice, a uz to je upozorena i na razne komplikacije.

Osim toga što je bila zavisnica od narkotika i alkohola i prošla pakao tokom estetske korekcije, Danijela je preživela i veliku traumu. Glumica je silovana 48 sati, a u problem je upala zbog dugovanja novca.

 

 

"Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Onda su me kidnapovali, odveli u stan u blizini moje kuće i silovali 48 sati. Smenjivali su se jedan za drugim na mene, i drogirali su me da ne bih pobegla od njih", napisala je u svojim memoarima, a Danijela je navodno do sada potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance.

 

Komentari (0)
Loading