Evo šta se desi kada 2 koleginice osmisle ,,pakleni plan" i u to upletu kompaniju: Šou za pamćenje!

Vesti 01.02.2024 14:23 0

Prema Sarinom licu se dalo pretpostaviti da joj nije bilo svejedno kada su sve oči bile uprte u nju...

ljudi

Printscreen/TikTok/saiebeauty

Dve koleginice su smislile paklen plan- da spoje lepo i korisno tako što će zajedno otići na koncert mega popularne pop zvezde Tejlor Svift. 

Međutim, metoda koju su izabrale se nije nimalo dopala njihovoj šefici jer su odlučile da karte kupe preko računa kompanije. Iako je logično da je ovaj trošak bio prevelik i da su morale da se konsultuju pre plaćanja enormne sume, nije delovalo kao da su se mnogo potresle kada je njihov plan bio razotkriven.

Obrale bostan

U trenutku kada je šefica organizovala sastanak sa nekoliko zaposlenih i upitala da li neko zna nešto o kartama za koncert Tejlor Svift, devojke su znale da neće dobro proći. 

ljudi

Printscreen/TikTok/saiebeauty

 

Kako je šefica navela, došlo je do konfuzije po pitanju pravila vezanih za putovanja i zabavu. One su, umesto da se brane, odmah priznale. Prva devojka, Lejni je nevoljno podigla ruku i rekla da je ona zaslužna za ogroman trošak. Šefica za čudo nije bila ljuta već je delovalo kao da joj je ovaj pohod bilo simpatičan, zbog čega je zatražila da joj objasni o čemu se radi.

Ona je objasnila da je kupila dve karte za Tejlorin koncert u Majamiju jer je osećala da joj je potrebna inspiracija, te da je niko ne inspiriše kao Tejlor. Istakla je da je mislila da je to dobra ideja, a potom u priču uvukla i koleginicu Saru, rekavši da se takođe konsultovala sa njom. 

Inspiracija nema cenu

Prema Sarinom licu se dalo pretpostaviti da joj nije bilo svejedno kada su sve oči bile uprte u nju. Izgledala je kao da je pregazio voz, ali ipak je uspela da se ,,odbrani".

 

@saiebeauty

inspiration is priceless ♬ original sound - Saie

 

Na šeficino pitanje: ,,Zašto su karte bile toliko skupe?", tihim glasom je rekla: ,,Morala sam da idem da bih snimila sadržaj. Nikada ne znate šta će da postane viralno, pa zato moram uvek da budem tamo.", potom je objasnila da su najbolja mesta ona pored bine, a da su njoj bili potrebni dobri uglovi za snimanje sadržaja, zbog čega je izabrala upravo ta mesta.

Lejni se potom nadovezala da je bilo jako važno da bude tamo kako bi dobila inspiraciju za nove sadržaje i da može da vrati taj novac bez problema. Kolege na video sastanku samo što nisu pukle od smeha slušajući ovu simpatično komičnu situaciju.

I to nije sve

Ako ste mislili da je tu kraj, prevarili ste se. Karte za Tejlorin koncert su bile samo deo problema, jer je šefica otkrila da su koleginice takođe odlučile da prisustvuju utakmici Tejlorinog dečka Travisa Kelsija. Lejni je takođe priznala i taj trošak.

Tejlor Svift

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Šefica je i dalje zadržala dobro raspoloženje, ali je ipak istakla da nije sigurna kako će da reše navedeni problem, na šta je prva devojka rekla da su samo želele da budu genijalne kao Tejlor, objasnivši da ih je ona naučila da: ,,Nema ništa bez dobrog plana."

Rešenje?

Nije poznato kako se završila ova tragi-komična epizoda, nakon što se Lejni dogovorila sa šeficom da pričaju nasamo, ali držimo palčeve da su bili blagi prema njoj i njenim simpatičnim planovima i još simpatičnijim objašnjenjima.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading