Tinder upoznavanje, da ili ne? Srpkinja napravila profil iz dosade, a njena urnebesna iskustva su zapalila društvene mreže

Olja Jelić Vesti 27.01.2024 11:40 0

Devojka je podelila svoja iskustva sa Tindera, a društvene mreže su se usijale od komentara

Šokirana devojka

Shutterstock

Mnogi ljudi danas srodnu dušu traže na mrežama za upoznavanje. Tinder je jedna od tih mreža gde žene, ali i muškarci pronalaze nekog sa kim će se zabavljati i provoditi vreme.

Na Tviteru jedna korisnica je podelila svoje iskustvo. Ona je iz dosade napravila profil na Tinderu i njeno iskustvo postalo je viralno. 

Umesto ozbiljnog muškarca koji će joj ponuditi vezu, naišla je na brojne "nepristojne" ponude. Svi muškarci sa kojima se "mečovala" isključivo su tražili brzu zabavu i posebno naglasili da ih ljubav i ozbiljna priča ne zanima. 

 

 

Jedan od njih je bio posebno opširan u tome šta traži. Zanima ga samo zabava, da ne očekuje ljubav i osećanja jer nije materijal za brak. Mogu da provode vreme zajedno, ali na tome se sve završava. I naravno naglasak je na tome da ništa od toga neće doživeti ukoliko ne bude intimna sa njim.

Na ovoj društvenoj mreži ima i krajnje vulgarnih opisa profila. Tako je jedan Nikola samouvereno objasnio da će sa njim doživeti najbolje iskustvo. 

U komentarima mnoge žene su podelile svoja iskustva. 

"Ah da, ja imam ceo album tih od 35 što su evidentno nosioci albanske spomenice + oženjeni", napisala je jedna devojka. 

"Pa ono...makar je iskren", dodao je drugi u komentaru. 

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj vrsti upoznavanja?

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading