"Htela sam da propadnem u zemlju": Mesecima varala muža, a trenutak kad je saznao pamtiće do kraja života

Olja Jelić Vesti 19.01.2024 11:50 0

Nakon što je rodila svog sina koji joj znači sve na svetu, žena imena Varieti (34) osetila se kao višak u svojoj porodici, a cela situacija gde je bio uključen i stres od majčinskih obaveza, naveli su je da prevari supruga.

Žena i muž se svađaju

Shutterstock

Nakon što je rodila svog sina koji joj znači sve na svetu, žena imena Varieti (34) osetila se kao višak u svojoj porodici, a cela situacija gde je bio uključen i stres od majčinskih obaveza, naveli su je da prevari supruga.

Njena je afera trajala pet mjeseci, a da suprug nije saznao za njentajni telefon, verovatno bi sa istom nastavila i dalje, piše Kurir.

Ipak, priznala je kako joj nije bila namera da povredi muža.

"Samo sam htela da učinim nešto za sebe, kao osoba, a ne kao mama", rekla je Varieti koja je preko stranice za pronalaženje partnera pronašla muškarca sa kojim se viđala vikendom.

"Otkako smo dobili našeg sina, koji je apsolutno svetlo naših života, osećam se kao necenjeni treći točak i lepak koje drži porodicu na okupu. Pretpostavljam da sam se na neki način osećala kao da sam izgubila svoj identitet. Kao živahnoj osobi koja voli da izlazi, jako mi je teško palo da sam sada samo mama", požalila se ova žena koja je uverena kao muškarci nikada neće razumeti teret koji žene preuzimaju kao majke.

Zauvek će pamtiti 23. april

Tog dana je aktivirana uzbuna koja upozorava javnost na potencijalne opasnosti kao što su poplave, a na tajnom telefonu koji je koristila za svog ljubavnika, uključio se alarm.

Baš je tog dana svoj telefon prvi put ostavila u kaputu, umesto u autu.

"Upravo sam koristila svoj pravi telefon kad je alarm počeo da zvoni. Pokušala sam da se pravim luda i da ne razumijem što se upravo događa. Žurila sam se doći do kaputa pre muža, ali on je sišao brže od mene i pronašao mobilni pre mene. I to je bilo to!" objasnila je.

"U tom trenutku nisam znala što da radim. Srce mi je ubrzano kucalo i osetila sam da mi lice gori. Stajala sam tamo zaleđena sa čudnim izrazom lica, a jedino čega se sećam je da je vikao: 'Hajde onda, reci mi!'. Pitao me imam li ljubavnika, a ja sam samo kimnula. Bio je to najgori trenutak u mom životu", priznala je 34-godišnja Varieti koja nije htela da otkrije svoje puno ime.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading