"Tako si ružna, mrzim te, ubij se": Svekrva joj šaputala jezive pretnje dok je spavala, "mislila sam da je duh, istina me šokirala"

Slobodanka Ćorić Vesti 12.01.2024 07:12 0

Kako nije mogla da nađe racionalno objašnjenje za ono što joj se dešava, u svoju spavaću sobu postavila je kameru za detekciju pokreta

duh

Printscreen/TikTok

Nedavno je sve popularnija aplikacija koja snima zvukove koji se čuju tokom noći dok osoba spava. Naravno, niko ne očekuje da čuje da im neko šapuće jezive pretnje na traci. Upravo to se dogodilo Rozi, koja je na snimku čula glas koji joj govori da je mrzi i da treba da se ubije.

U početku je mislila da joj se obraća duh. Kako nije mogla da nađe racionalno objašnjenje za ono što joj se dešava, u svoju spavaću sobu postavila je kameru za detekciju pokreta. Bila je zatečena kada je otkrila da je majka njenog dečka ušla u njenu sobu i rekla gore navedeno. Na snimku se vidi jedna starija osoba kako stoji pored njenog kreveta i navodno joj šapuće niz pretnji.


"Instalirala sam aplikaciju da čujem sebe kako hrčem, na kraju sam čula glas koji je rekao da želi da me uništi. Mislila sam da je duh u mojoj sobi, ali se ispostavilo da je dečakova majka ulazila u sobu i pričala mi ove stvari dok sam spavala, kaže ona u TikTok snimku.

Kasnije je sve detaljno objasnila. Nakon što je videla oglas za aplikaciju koja snima ljude kako hrču u snu, odlučila je da pokuša. Na snimku je čula glas koji govori: 'Tako si ružna, mrzim te, ubij se' i psovke koje nije htela da ponovi.

To se dešavalo tri noći zaredom i bila je ubeđena da je u kući duh jer je svekrva uvek bila ljubazna prema njoj.

- Ako je licem u lice tako ljubazna, zašto da sumnjam u nju? Stavila sam kameru u sobu, prvo nisam ništa videla dok je jedne noći kamera nije uhvatila kako ulazi u sobu i naginje se nad mnom, rekla je TikTokerka.

Kasnije je objasnila da je majka njenog dečka nedavno izašla iz zatvora, zbog čega ona i njena deca žive sa njima u kući. Ona je dodala da je razlog ovakvog ponašanja verovatno ljubomora na odnos koji je razvila sa njenim sinom. Prvo je ceo incident krila od svog dečka, da bi mu kasnije priznala. Nakon zabrinutih reakcija korisnika TikTok-a, rekla je da veruje da nije u opasnosti i da se njena svekrva trudi da bude bolja osoba, te da rade na odvojenom životu.

 
Komentari (0)
Loading