Rodila trojke, pa iznenada umrla: Svi su bili šokirani, a onda je muž pronašao ovo u njenoj torbi i sve mu je bilo jasno

Naj žena Vesti 08.01.2024 17:57 0

Kesi i Džoi Rot upoznali su se na poslu 2004. godine i zaljubili se. Dve godine kasnije, venčali su se i ubrzo zasnovali porodicu. Nakon dvoje dece, 2015. Kejsi i Džoi su saznali da će imati trojke.

print

Printscreen/Youtube

To je značilo da će imati petoro dece mlađih od sedam  godina. Dve starije ćerke, Kloi (šest godina) i Tanli (dve godine), jedva su čekale dolazak novih članova porodice. Kesi je 29. januara 2016. rodila dva dečaka i devojčicu.

Kesi je petog januara prvi put držala svoje bebe, a po povratku kući par je proveo jutro pripremajući krevetac za bebe. Međutim, samo deset dana nakon što su čudesne trojke rođene, njihov život se u trenu promenio.

print

Printscreen/Youtube

 

 


Dok su još bili u bolnici, lekari su otkrili da je Kesi imala krvni ugrušak u plućima, ali se ubrzo nakon porođaja osećala bolje. Dalji testovi su pokazali da više nema ugrušaka, ali da joj je srce pod pritiskom.


U tom trenutku nije imala nikakve druge simptome i otpuštena je kući. Ona i Džoi su odlučili da svoje zdravstvene probleme ostave iza sebe i fokusiraju se na porodicu, ali dva dana nakon što je puštena, probudio ju je oštar bol u grudima. Kako navode iz organizacije  “March of Dimes” krvni ugrušci se češće javljaju tokom trudnoće kako telo ne bi gubilo previše krvi tokom porođaja i iz tog razloga lekari ne preporučuju nikakve lekove. Protok krvi u nogama je slabiji tokom trudnoće. To je zato što su krvni sudovi oko karlice uži, a materica raste i vrši pritisak na karlicu. 

Ispostavilo se da je Kesi bez ičijeg znanja uzimala lekove protiv zgrušavanja, koji su u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja imali poguban efekat. Te lekove Džoi je pronašao u njenoj torbi. 

Džoi je ostao sam, u žalosti, da odgaja petoro dece kao samohrani otac. Kaže da nema reči kojima bi se opisao šok i bol koji je osetio kada je izgubio Kasija.

- Morate biti tu za svoju decu. Ne možete tek tako odustati kada znate da petoro male dece zavisi od vas. Sada svu svoju pažnju i odgovornost poklanjam ovim malim bićima, kroz njih sada živi sećanje na njihovu majku - rekao je Džoi.
 

 

 

 

Komentari (0)
Loading