Ljubav bez granica! Karlo je učinio nezamislivo kako bi osvojio srce lepe Sare, sada su "IT" par na TikTok-u

Vesti 15.12.2023 20:43 0

U periodu kada je upoznao Saru, Karlo nije pričao engleski jezik, ali...

Karlo

Printscreen/TikTok/carloandsarah

Sve je počelo kada je Sara, koja je Amerikanka, otišla u južnu Italiju da poseti članove porodice koji tamo žive. Karlo je radio kao spasilac u klubu na plaži u čijem je vlasništvu njegova porodica, gde bi Sarina porodica odlazila. Jedva je govorio engleski, ali je pozvao Saru na sastanak u leto 2019. Oni su u suštini postali nerazdvojni do kraja leta.

Sara se vratila u SAD i Karlo ju je iznenadio jednomesečnom posetom na jesen. Njihova veza na daljinu trebalo je da se nastavi kada je trebalo da se vrati u Italiju u maju 2020, ali su ograničenja putovanja zbog pandemije uništila taj plan.

 

@carloandsarah

Shoutout to Italy am i right?????? ♬ Lil Boo Thang - Paul Russell

 

Na kraju su se sastali u Irskoj tokom leta 2020. godine, jednom od retkih mesta na kojima su i Amerikanci i Italijani mogli da putuju. Tamo je Karlo zaprosio, piše Upworthy.

Njihove planove za venčanje takođe je osujetio COVID-19. Venčali su se u Italiji, ali bez Sarine porodice i prijatelja. Zato su nakon toga organizovali drugo venčanje u Americi.

U periodu kada je upoznao Saru, Karlo nije pričao engleski jezik, ali ga je ljubav prema njoj motivisala da počne da ga nauči, počevši od samog početka. Nedavno je pronašao svesku u kojoj je zabeležavao važne lekcije, a Sara je uhvatila dirljiv momenat.

 

 

- Kada sam odlučio da naučim engleski kako bih pričao sa tobom tog leta uzeo sam svesku i počeo od početka, objasnio je Karlo, dok je Sara počela da se topi.

Prelistavao je stranice sveske na kojima su urednim rukopisom bile napisane najvažnije reči. Kako je Sara objasnila, Karlo nije znao ni reč engleskog, te je zaista morao da počne od samog početka, ali mu to nije teško palo s obzirom da je to radio iz ljubavi prema njoj. 

Sada je naučio brojne nove reči i izraze i njihov odnos je zbog toga lakši. Mada Sara neretko uspeva da ulovi urnebesne trenutke kada Karlo izvali njegovih verzija engleskih reči.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading