„Koristila sam kontracepciju i nisam imala stomak“: Saznala da je trudna tek kada je zbog jakih bolova otišla u bolnicu

Vesti 14.12.2023 17:43 0

Mislila je da nema šanse da zatrudni jer pije pilule za kontracepciju, a onda je saznala da je trudna neposredno pre porođaja.

hana

Printscreen/TikTok

Mlada mama otkrila je da je trudna i već posle 50 minuta se porodila! Nije mislila da može da ostane u drugom stanju jer je uzimala pilulu za kontracepciju. Hana (25) je svoju neverovatnu priču ispričala u video snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok da je bila šokirana kada je otkrila da je trudna, jer nije imala veliki stomak.

Kao odgovor na njeno iskustvo, mnogi su komentarisali da su doživeli isto. Jedna žena je rekla: „Isto je bilo sa mnom, samo što sam saznala u 27. nedelji trudnoće“, a druga je dodala: „Saznala sam u 34. nedelji i uzimala istu pilulu! Moja ćerka ima sedam godina“.

 

 

Hana je objasnila da se jedno jutro probudila s jakim bolovima u stomaku i leđima i hitno su je prevezli u bolnicu sa sumnjom na upalu slepog creva, ali tamo joj je pukao vodenjak.

Nije imala pojma da je trudna, pogotovo jer je koristila kontracepciju, a kada je dobila bolove u stomaku, pretpostavila je da ima opstipaciju.

U bolnici je ubrzo postalo jasno da će Hana, koja je tada imala 20 godina, uskoro roditi bebu. - Došli smo u bolnicu i hteli su da mi uzmu krv, ali previše me bolelo da bih ostala mirna i dve sekunde kasnije pukao mi je vodenjak i rekli su mi da imam trudove. Rodila sam devojčicu nakon 50 minuta. Sada sam samohrana majka zdrave devojčice – ispričala je Hana.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading