"Neko mora da plati sve te otmene ručkove i torbice": Nakon što se požalila da muž bogataš nema vremena za nju, devojku urnisali komentarima

Olja Jelić Vesti 09.12.2023 16:00 0

Tori se pohvalila skupocenim poklonima koje dobija od supruga pa se požalila da on nema vremena za nj

Bogata domaćica

Printscreen/TikTok

Influenserka Tori Levis progovorila o svom životu bogate domaćice sa samo 26 godina, ali je priznala da uošte nema suprugovu pažnju, piše The Sun.

Tori često na društvenim mrežama pokazuje kako je to biti supruga "uspešnog muškarca", a sebe naziva "razmaženom domaćicom". Ona je u jednom videu složila kompilaciju slika sebe i supruga i objasnila da je on od nje stariji 23 godine.

Tori se pohvalila i svojim velikim luksuznim dijamantskim vereničkim prstenom, koji je izgledao divovski na njenoj maloj ruci.

 

@iamtorymarie Things I have learned being married to a successful man❤️ #marriage #fyp #successfulwomen #successfulmen #hypergamy ♬ original sound - Tory Lewis

 

"Moj muž ne zna što je Snapchat, njegov omiljeni film je 'Matrix', voli da ide na spavnje oko 22 sata… A kad zabrljam, mogu reći 'O moj Bože, tako sam mlada…'", rekla je Tori.

Ne smeta joj što suprug stalno radi

Ona je u drugom videu otkrila da je pratila supruga na Hermesov event, gde ju je njen lični asistent za šoping iznenadio Birkinicom. "Odlučio je da me iznenadi ovom lepoticom. Tako sam uzbuđena, volim Birkin", govorila je dok je pratiocima pokazivala Birkinicu u zlatnoj boji sa zlatnim detaljima.

Tori se na jednom snimku pohvalila da joj je suprug kupio auto iz snova, koji košta više 151.500 evra, a u drugoj se požalila da on mora stalno da radi i da nema vremena za nju.

 

@iamtorymarie Words cant describe how much i love this man😭❤️❤️ #fyp #agegapcouple #allthatmatters #mylover ♬ All That Matters - Justin Bieber

 

"On će raditi, i to bez prestanka… Žao mi je što ti moram reći, ali nećeš imati njegovu pažnju 24/7. Neko mora da plati za otmeni doručak i nasumične improvizovane izlete u Hermes. I jako sam zahvalna što to nisam ja", kazala je.

Dok je mnoštvo Toriinih pratilaca oduševljena njenim razmetljivim stilom života, našli su se neki koji i nisu baš zadovoljni. "A kako ti doprinosiš?", upitao ju je jedan od njih.

 

 

 

Nanoseći sjaj na usne, Tori je odgovorila: "Drskošću i sjajnim cipelama", nakon čega je usledio emotikon crvenog srca.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading