Doktori se našli u čudu: Devojka (21) se gušila ćuretinom, a onda je progutala i četkicu za zube

Slobodanka Ćorić Vesti 06.12.2023 09:20 0

Svi su počeli da trče okolo. Niko nije verovao šta se dešava dok nisu pogledali rendgen

devojka

Printscreen/X

Neobična priča dolazi iz Španije, tačnije iz grada Galdakano, a snimljena je 29. novembra. Tekst se nastavlja ispod oglasa Neimenovana 21-godišnja devojka završila je u bolnici nakon što je progutala četkicu za zube, ali to nije cela priča. Sve je počelo kada je pojela parče ćuretine.

Naime, devojčica je počela da se guši jer joj je meso zapelo u grlu, pa je zgrabila četku i pokušala da je izvuče. U panici je gurnula previše i četka od 8 inča je završila preduboko.

"Otac nije mogao da mi pomogne, jer je u invalidskim kolicima. Zgrabila sam prvo što sam mogla, a to je bila četkica", objašnjavala je kasnije lekarima. Ubrzo je završila u bolnici i neverovatno, tokom čitavog incidenta nije osećala nikakav bol, prenosi Njujork post. Rekla je doktorima šta se dogodilo.

"Svi su počeli da trče okolo. Niko nije verovao šta se dešava dok nisu pogledali rendgen", rekla je ona. Posle 40-minutne intervencije, hirurzi su uspeli da uklone četkicu dok je pacijent bio pod sedativima. Vezali su je hirurškim koncem i pažljivo izvukli kroz jednjak, tako da operacija nije bila potrebna.

"Probudila sam se i videla četkicu na ormanu. Bilo mi je drago što normalno dišem", zaključuje meštanka Galdakana.

Komentari (0)
Loading