Prva žena najpoznatijeg milijardera ostavljena bez dinara: Bila mu je prava ljubav, rodila mu petoro dece, a onda se sve promenilo

Naj žena Vesti 01.12.2023 14:27 0

Ilon Mask je jedna od najbogatijih osoba na planeti i već godinama pod budnim okom javnosti. Od kako se zna za njega, njegov ljubavni život često se provlači kroz medije, a nije tajna da je izuzetno slab na poznate dame.

Prva žena najpoznatijeg milijardera ostavljena bez dinara: Bila mu je prava ljubav, rodila mu petoro dece, a onda se sve promenilo

Profimedia

Ilon Mask ima 17-godišnje blizance Grifina i Ksavijera te trojke, 15-godišnje Damjana, Saksona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom književnicom Džastin Mask. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. nedelji života od sindroma iznenadne smrti.

 

Prva žena najpoznatijeg milijardera ostavljena bez dinara: Bila mu je prava ljubav, rodila mu petoro dece, a onda se sve promenilo

EPA

 

 

Brak sa Džastin se raspao, a onda je ona odlučila da progovori o svemu u magazinu i na taj način šokira javnost. 

- U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše - otkrila je ona. 

Dodala je da su se oni upoznali dok je on još uvek bio student a da je ona uvek bila tu za sve njegove uspone i padove, te da je na kraju samo prosto zamenio sa mlađom ženom. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku. 

Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru", otkrila je.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

- Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo razvesti. Život bez njega bio mi je nezamisliv - rekla je ona. 

 

 

 

 

 

Inače Ilon je u prošle godine, nakon tri godine veze, raskinuo sa pevačicom Kler Elis Boučer, koja je poznatija kao Grajms. Milijarder je tada rekao da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

 

 

 

Nedavno su američki mediji otkrili ko je nova devojka Ilona Maska. Sa 23 godine mlađom izabranicom paparaci su ga snimili dok je izlazio iz svog privatnog aviona, a iako se isprva nije znalo o kome je reč, nešto kasnije se pojavila informacija da je u pitanju australijska glumica Nataša Baset.

 

 

 

Komentari (0)
Loading