"Dobro sam uticala na njega": Manekenka tvrdi da se njen dečko transformisao od štrebera do Apolona samo zbog nje

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 18:02 0

Osim novog stajlinga, Ališin dečko se ozbiljno fizički promenio i sada pokazuje isklesanu figuru. Dok on provodi sate u teretani, devojka tvrdi da je ona zaslužna za njegov dobar izgled

Transformacija

Printscreen/TikTok

Australijska manekenka tvrdi da se njen dečko dramatično transformisao zbog posledica "efekta devojke". U većini veza mnogi se sa vremenom malo opuste. Ova djevojka otkriva da je ona pomogla u transformaciji svog dečka iz štrebera u grčkog boga.

Influencerka Ališa Ajzak pokazuje dokaze o neverovatnoj transformaciji dečka. Iako je svako lep na svoj način, video prikazuje Dioga kao sramežljivog mladića na nizu fotografija od "pre". No, poput dobrog vina, Brazilac sa godinama postaje bolji.

 

 

Osim nove garderobe, Diogo je ozbiljno podigao samopouzdanje i pokazuje isklesanu telesnu građu uz svoju devojku Ališu. Dok on provodi sate u teretani, manekenka preuzima zasluge i tvrdi da je do njegove promene došlo zbog, kako kaže, "efekta devojke".

"Efekt djevojke" je način na koji neki muškarci iznenada unaprede svoj izgled nakon što uđu u vezu. Nije iznenađujuće, to je postao trend na društvenim mrežama, sa ženama koje otkrivaju kako su pomogle partnerima da bolje izgledaju, donosi The Sun.

Čini se da su mnogi Ališini pratioci na društvenim mrežama uvereni da je "efekt djevojke" stvaran. 

- Zaslužuješ nagradu. Čak svog dečka ne mogu da nateram da kupi nove košulje. Kako to radiš? - upitali su je.

Čak je i sam Diogo priznao da ga je Ališa promenila na bolje.

- Hvala ti puno na neverovatnom učinku u mom životu... Volim te - napisao je Diogo.

Međutim, neki nisu baš uvjereni u Ališino transformacijsko delovanje i tvrde su da je za sve "krivo" vežbanje.

- Efekt devojke ili efekt teretane - komentarisali su.

- Mislim da je samo pratio modne trendove i teretanu. I ja sam se nekada ovako oblačio - dodao je drugi.

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading