Moderna baka: Celo telo joj je istetovirano, izgleda kao strip, a za to je potrošila oko 30.000 evra!

Vesti 14.11.2023 11:41 0

Baka, čije je telo prekriveno tetovažama, hvali se na društvenim mrežama svojim izgledom za koji je potrošila brdo para.

baka

Printscreen/Instagram

Nemica Kerstin Tristan ima 56 godina i počela je da se tetovira u 40-im, a sada je prekrivena šarenim dizajnom, uključujući cveće, leptire i leopard print. Celo telo prekriveno je umetničkim delima, a ona redovno pozira za fotografije na kojima ih pokazuje.

baka

Printscreen/Instagram

 

Nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledala pre tetovaža. Jedna fotografija je snimljena 2014. godine, a druga 2023.

Na prvoj je bez vidljivih tetovaža i skromnije obučena. Devet godina kasnije, tetovirane su joj ruke, trup, vrat i čelo. Takođe, ima nekoliko pirsinga, uključujući u nosu i ušima.

baka

Printscreen/Instagram

 

Kerstin, koja sada ima živahniji stil oblačenja, takođe uživa u jačoj šminki, lepršavim trepavicama i ima ružičasti pramen u kosi. Njeni pratitelji bili su zadivljeni transformacijom i njenim novim izgledom.

BONUS VIDEO:

@najzena.rs Devojke, da li su vam momci postavili ovo pitanje i da li ste im odgovorili? 👇🏻👇🏻👇🏻 #najžena #žena #fypシ #fyf #fypシ゚viral #anketa ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading