"Na početku sam mislila da će to biti „poslovna transakcija“: Htela da ga opelješi, ali se zaljubila u 33 godine starijeg

Olja Jelić Vesti 07.11.2023 20:47 0

Neretko se događa da konobari u restoranu pitaju Keri „šta njen tata želi za večeru“

par

Printscreen/TikTok

Keri je imala 27 godina kad je 2020. na Tinderu upoznala Rendija. Priznaje da je u početku samo imala nameru da se dobro zabavi i da mu izvuče što više novca. Upravo je novac i bio razlog zbog kojeg joj je Rendi privukao pažnju – često je odlazio na putovanja i delio fotografije s različitih destinacija.

Ali, kako je vreme odmicalo, tako se Keri, tvrdi, zaljubila u Rendija i već tri godine su u srećnoj vezi.

Ne smeta joj što je mlađa od Rendijevih sinova.

- Na početku sam mislila da će to biti „poslovna transakcija“ – iskrena je Keri.

 

@care_pak Watch the full episode on “Love Don’t Judge” on your Snapchat discover page. Season 20 Epsiode 1. Extremely grateful for this experience and shout out to joenation and his assistant for being awesome film crew 🎥 maybe a second episode when we get married? 😉 #lovedontjudge #agegaprelationship #realitytv @Love Don't Judge ♬ original sound - Care_Pak

 

Rendi se priseća da je u početku od sadašnje devojke dobijao poruke u kojima mu je tražila novac, prenosi SrećnaRepublika. A onda je jednog dana Keri rešila da „obrne igricu“: prestala je da se javlja Rendiju i držala se te odluke mesecima. Takođe, ona je odlučila da iz korena promeni život i da pronađe posao.

Nekoliko meseci kasnije Rendi se javio i saznao da Keri živi nekim potpuno drugačijim životom. Zabrinut zbog toga što je morala dosta da pešači do posla i nazad, odlučio je da je iznenadi.

- Kupio sam joj automobil, odlučio sam se za BMV – kaže Rendi.

Njih dvoje su se najpre godinu zabavljali „na daljinu“, a onda je Keri poželela da se vidi sa Rendijem. Kako kaže, grizla ju je savest što se on toliko trudi oko nje, a ona ga zanemaruje.

- Jednog dana za doručkom shvatila sam da se zaljubljujem u Rendija. Rekao mi je da napišem listu problema koje imam i on će ih rešiti jedan po jedan. Sedmicu kasnije mi je rekao: „Ako mi daš godinu, promeniću ti život.“

Velika razlika

- Drugačije sam razmišljala kad sam ga prvi put videla, ali kad se zaljubiš u nekoga, onda počneš da ga ceniš zbog osobina koje ima – priča Keri, a prenosi Metro.

Rendi je svestan da se njegova partnerka u početku ponašala drugačije nego danas:

- Njoj je zaista stalo do mene i često me podseća da ne zaboravim da popijem redovnu terapiju.

Iako je razlika u godinama između njih dvoje velika, oni nisu dozvolili da ih to razdvoji. Neretko se događa da konobari u restoranu pitaju Keri „šta njen tata želi za večeru“.

- Ljudi obično misle da jurim bogataše ili da sam u detinjstvu bila uskraćena za očevu ljubav – objašnjava Keri.

Na društvenim mrežama ovaj par je često na meti negativnih komentara, a sa druge strane, kako tvrde, njihove porodice su podržale ovu vezu.

- Moji sinovi su mi rekli da je Keri baš zgodna – komentariše Rendi kroz osmeh.

Oboje kažu da ih ne dotiču uvrede koje dobijaju putem društvenih mreža.

- Volim pažnju - kaže Keri.

- Ona mi pruža svu pažnju i sa mnom je svake noći – ponosan je Rendi.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading