Bizarna fotografija koja je zbunila sve: Žena u venčanici koja izgleda drugačije iz svakog ugla

Vesti 07.11.2023 19:53 0

Spisateljica i komičarka Tesa Kouts na Instagramu je podelila fotografiju na kojoj stoji ispred dva ogledala dok isprobava venčanicu, a zbog koje je ostala prilično zbunjena jer u odrazu dva ogledala ima različit položaj ruku, dok ih drži u trećem.

venčanica

Printscreen/Instagram

Tesa je otkrila da je išla u potragu za venčanicom, a da fotografija koju je zabeležila prilikom isprobavanja jedne "nije fotošopirana, nije panorama, nije slika uživo". Nakon što je podelila i njeni pratioci na društvenim mrežama ostali su jednako zbunjeni prizorom.

"Ako ne vidite problem, nastavite da gledate i tada se nećete moći vratiti na staro", poručila je.

 

 

Na slici, Tesine ruke su postavljene u tri različita položaja između dva ogledala i na mestu gde ona zapravo stoji. Mnogi korisnici društvenih mreža bili su zbunjeni onim što se dešava na fotografiji.

"Celi ovaj niz događaja je i apsolutno zastrašujući i urnebesno smešan", "Kako je ovo moguće?!?! Čarobna ogledala", glasili su neki od komentara.

venčanica

Printscreen/Instagram

 

Tesa je objasnila da je otišla u svoju lokalnu "Apple" prodavnicu u očajničkoj želji da shvati šta se desilo, a zaposleni priznao je da nikada nije vidio ovako loš slučaj, ali da se to dešava.

Objasnio je da su telefoni kompjuteri, a ne kamere, pa čak i bez uključene postavke za fotografije uživo, snima se niz slika sa leva na desno. Dalje je objasnio da je u trenutku kada joj je kamera otišla iza leđa, Tesa mora da je podigla ruke i tako je napravila potpuno drugačiji set slika na drugoj strani.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading