Traži odštetu od 100.000 evra! Žena je tužila dizajnerku Stelu Makartni jer više ne može da nosi štikle, pošto je propala kroz pod

Vesti 02.11.2023 20:49 0

Žena koja radi u svetu mode tvrdi da posle pada u italijanskoj prodavnici Stele Makartni više ne može da nosi štikle, a sada je tuži za oko 100.000 evra.

cipele

Shutterstock

Kloi Mikelboro (31) snimala je reklamu Stele Makartni u Milanu 2018. godine kada je propala kroz pod na niži sprat. Kasnije je na društvenim mrežama objavila da je pri padu slomila petu, zbog čega ima stalne bolove i otok u stopalu, što joj, kaže, onemogućava da nosi modernu obuću.

Kloi sada traži odštetu jer, kako kaže, može da nosi samo patike i ne može da igra. Ali kompanija gospođe Makartni osporava tu tvrdnju i krivi gospođicu Mikelboro za nesreću. Suđenje u ovom slučaju trebalo bi da se održi u Okružnom sudu u centralnom Londonu.

Brend je popularan među poznatim ličnostima, uključujući Melaniju Tramp, Bijonse i Amal Kluni, suprugu glumca Džordža Klunija, a kompanija je u svojim poslednjim godišnjim računima zaradila oko 32 miliona evra.

Gospođica Mikelboro je zadobila prelom leve pete što je zahtevalo operaciju, dve godine kasnije operacija je ponovljena da bi se popravio slomljeni šraf i odvojile tetive na nožnim prstima. Istovremeno, ima simptome posttraumatskog artritisa u oštećenim zglobovima i nastavlja da ima "bol, ukočenost i otok u levom stopalu".

Opisujući dugoročne posledice njenih povreda, njen advokat je rekao da ona može da nosi samo patike.

- Ona može da nosi samo patike i ograničena je na sedeće poslove u kancelariji. Može da hoda samo oko sat vremena pre nego što joj se bol pojača. Zbog nesreće je odustala od plesa i morala je da dodatno promeni svoje aktivnosti u teretani - rekao je advokat, dodajući da će se njeni simptomi verovatno pogoršati vremenom.

Komentari (0)
Loading