"To nije žena, nego zmija": Stekao veliko bogatstvo ali zbog Instagrama ostao sam sa četvoro dece

Slobodanka Ćorić Vesti 10.10.2023 12:14 0

Iako mlade i vredne, braću Hubljar pratila je crna sudbina kada je u pitanju bračni život

almedin

Printscreen/Youtube

Ima kuću iz snova, auto, posao, ali, nažalost, supruga je otišla od njega, a uzrok su, prema Almedinovim rečima, društvene mreže, Fejsbuk i Instagram. Almedin ima dvoje dece, a pre nekoliko godina je ostao bez brata, a Almedin brine o njegovo dvoje dece.

Tužna sudbina braće Hubljar kada je bračni život u pitanju, ali svetla na drugim poljima. Na pitanje da li je teško odgajati decu sam, kaže "jeste".

"Dok su mali, ne slušaju, ali tu su mama i babo, koji pomažu. Najbolje bi bilo da su kod majke, da se vrati ona, al’ šejtan je neki zavlad’o".

Svoju muku ispričao je Almedin pred kamerama pa pokazao i čime se bavi - ugljem, poslom koji je "nasledio" od pokojnog brata čija je sudbina još crnja od njegove.

Dok priča šta ga je sve u životu snašlo, pokazuje na vreće uglja, a kaže samo prošle godine ih je 5.000 spakovao, pa na kuću koju je počeo da gradi za svoje mališane podno svoje, na placu koji je kupio do komše Bogdana, i na kraju kamion koji je svojim radom stekao.

U kraju za njega i rahmetli brata vazda su govorili da su pošteni momci, a svašta su radili i ovce držali, cepali drva.

 "Kupus, seno, đubre, nema šta nismo radili", veli Almedin.

"Ja taj kriminal nikad ne bih mogao, rađe bih bio gladan nego se kriminalom bavio - kaže on i dodaje: Samo pošteno.

Iako mlade i vredne, braću Hubljar pratila je crna sudbina kada je u pitanju bračni život.

Ugljem se, kaže Almedin, bavio pokojni brat, pa je on nastavio, kaže, žao mu da taj posao propada kad već ima mušterija. O pokojnom bratu kaže da ga je žena varala, a on to nije više mogao da trpi i oduzeo je sebi život.

"Pravila mu je svašta, smicalice, govorio je da to nije žena, nego zmija", kaže sa suzama u očima Almedin pred kamerom poznatog Jutjub kanala Srednja Bosna danas.

 

 

 

Komentari (0)
Loading