Izašla na piće sa momkom i dobila čudnu ceduljicu: Na papiriću je pisalo "beži"

Slobodanka Ćorić Vesti 09.10.2023 10:10 0

Mnogi korisnici Tvitera složili su se da je ovaj anonimni čovek možda spasao život ovoj devojci koja je bila previše fina da pobegne tokom samog sastanka

Par

unsplash.com

Upoznavanje sa strancima može biti opasno i veoma neprijatno. Ovo je pravi primer za to! Devojka po imenu Hajda imala je zaista neobičan dan, prvo je izašla na sastanak sa dečakom kojeg je tek upoznala, a onda se umešao drugi muškarac koji joj je na duhovit način savetovao da „što pre pobegne”.

Svoje iskustvo je podelila na Tviteru, a kako kaže, sve se odigralo brzo.

"Juče sam izašla na kafu sa jednim momkom. Kada je otišao u toalet, gej muškarac koji je sedeo iza mene dao mi je papir sa porukom "Previše crvenih zastavica. Beži. Budi sigurna devojko", napisala je Hajda i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njena objava je postala viralni hit, a poruka ovog čoveka naljutila je mnoge. A drugi ga pak zbog ovog dobrog dela nazivaju herojem, pravim čovekom... Hvale njegovu brzu pamet i brigu.

"Ne mogu da se ne iznenadim koliko su te zastave jarko crvene morale da budu kada ih je primetio potpuni stranac i napisao poruku upozorenja", prokomentarisao je neko, a Hajda je odgovorila: "Da, ličile su na moje crvene nokte".

Mnogi korisnici Tvitera složili su se da je ovaj anonimni čovek možda spasao život ovoj devojci koja je bila previše fina da pobegne tokom samog sastanka.

"Jednom sam bila na spoju i konobar je uvek bio ljubazan prema meni, ali nekako grub prema čoveku kojeg sam upoznala. Onda sam pomislila, možda je to crvena zastava, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu", napisala je jedna devojka koja je na malo drugačiji način primila signal od jačeg pola da je vreme za "bežanje".

 

 

Komentari (0)
Loading