Kum zaprosio svoju devojku i nastao je neviđeni skandal: Evo šta su mladenci uradili, o tome se i dalje priča

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 20:46 0

Od tog trenutka više niko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute

Tužna mlada

Shutterstock

Jedan je anonimni kum nedavno postao prilično omražena osoba na Redditu, nakon što je mladoženja ispričao kako je odabrao baš trenutak govora na svadbi kako bi zaprosio svoju devojku.

Nakon što se pažnja svih zvanica prebacila na novopečene verenike, mladoženja je, kaže, prekinuo svoju svadbu, a na Redditu je korisnike pitao je li pogrešio.

- Imali smo dobro venčanje dok nisu počele zdravice - objasnio je, dodavši da je tokom svoje njegov kum odlučio da zaprosi svoju devojku.

- Rekla je ''da'' i nastao je pakao.

Od tog trenutka, kaže, više niko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute, a kum je još od DJ-a tražio da njemu i njegovoj devojci pusti njihovu pesmu, što je i druge parove podstaklo da učine isto. Tri sata kasnije, kaže, svi su parovi trčali do DJ-a da im pusti njihovu pesmu i harali su plesnim podijumom, piše Večernji.

Čekali na red da plešu

- Kad smo supruga i ja napokon dobili priliku otplesati svoj prvi ples, svi su već bili iscrpljeni i nisu uopšte obraćali pažnju na nas, već su otišli da jedu - rekao je, pa su nekoliko sati kasnije oboje zaključili da im je dosta, pozdravili se samo sa roditeljima i otišli.

- Mislim da niko nije ni primetio - rekao je i dodao da ga je tek tri dana kasnije neko od rodbine pitao gde su nestali i zašto se nisu ni pozdravili.

- Sada nas svi naši rođaci zovu i govore nam da smo nezreli i da treba da budemo srećni jer je naše venčanje ljude podstaklo da budu romantični.

Podrška s Reddita

"Pošaljite kumu pola računa za zabavu za veridbu", napisao je neko. “Ja bih bila besna da me dečko zaprosi na tuđem venčanju. To je neoriginalno, nema nikakvo posebno značenje za našu vezu i osećala bih da sam pod pritiskom da pristanem. Osim toga, ružno je prema novopečenim mladencima", komentarisala je jedna žena. "Kakav sebičan kum", zaključila je druga. "Definitivno vam trebaju bolji prijatelji."

 

 

 

Komentari (0)
Loading