"Nisam sigurna da li si genije ili psiho": Devojka je poput Šerloka Holmsa smislila plan kako bi saznala da li je dečko prevario

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 20:58 0

Jedna devojka je nedavno na TikToku podelila video u kojem objašnjava šta je uradila da se uveri da li je dečko ikada prevario

Detektivka

Printscreen/TikTok

Lois iz Ujedinjenog Kraljevstva je u dečkovoj sobi pronašla tampon za koji je bila sigurna da ne pripada njoj. Njeno briljantno rešenje izazvalo je brojne reakcije pa se mnogi ne mogu da odluće da li je njen plan "genijalan ili psihopatski".

Lois je rekla da je videla skriveni tampon i maskaru ispod njegove garderobe kad je prvi put boravila sa svojim dečkom u njegovoj sobi u studentskom domu. Sedela mu je u krilu, naslonila se i tada je videla ženske stvari.

U svom videu je objasnila da je dečka pitala čije su to stvari, a on je rekao da u njegovoj sobi nikad nije bila nijedna druga devojka. Mladić je rekao da su stvari možda pripadale osobi koja je pre njega živela u toj sobi.

Lois je komentarisala svoje emocije i rekla: "Kada nađeš tampon i maskaru ispod garderobe svog dečka, a oni sve poriču, moraš sama da istražiš." U tom trenutku je osmislila genijalan plan.

 

 

Strateški plan

Nije pravila scene i skandale, nego je odlučila šta da uradi. U svom videu na TikToku pokazala je celu istragu te je objasnila: "Ispod Finove garderobe su tampon i maskara, a on poriče da je ovde bio sa nekom devojkom. Nema dovoljno prašine na tim stvarima da bi bili stare."

Lois je tada kontaktirala kompaniju Tampax kako bi saznala kada je tampon proizveden. Mlada detektivka je koristila serijski broj tampona kako bi saznala više detalja te kako bi mogla shvatiti vremensku poveznicu njene veze s dečkom. Radnica Grejs je odgovorila na njen mejl i rekla joj da je tampon proizveden 11. decembra 2019. Taj "spoj" je, srećom, bio pre nego što je uopšte ušla u vezu sa svojim partnerom.

 

@loissa4 Reply to @way2fiesty4u1 STORY TIME P1 #storytime ♬ original sound - Lois Sa

 

 

Video je pregledan više od devet miliona puta. Mnogi su joj čestitali na briljantnom planu da otkrije istinu o tamponu. "Nisam sigurna je li ovo genije ili psiho", napisala je jedna žena, a druga je dodala: "Ovo je neverovatno."

Neki su pisali da je to "crvena zastavica" i da je trebala da veruje dečku. "Zašto svi ovo shvataju tako ozbiljno, zapravo je vrlo smešno", napisala je jedna žena, piše Brightside, a prenosi Net.hr.

 

Komentari (0)
Loading