"Ti si luda": Milena je prošetala centrom Beograda u venčanici tražeći muža, a reakcije su urnebesne

Olja Jelić Vesti 19.09.2023 19:07 0

Sezona venčanja na svakog deluje drugačije. Neki se razneže, neki su besni, tužni, a oni uporni se bace u akciju. Pa kad već ne ide, nije na odmet da se proba nešto drugačije. Tako je jedna žena u Beogradu rešila da se našali na svoj način i krenula u pravu pravcatu potragu za budućim mužem.

Milena traži muža

Printscreen/TikTok

Sezona venčanja na svakog deluje drugačije. Neki se razneže, neki su besni, tužni, a oni uporni se bace u akciju. Pa kad već ne ide, nije na odmet da se proba nešto drugačije. Tako je jedna žena u Beogradu rešila da se našali na svoj način i krenula u pravu pravcatu potragu za budućim mužem. A kako to uvek ide kod nas Srba, kad se udari briga na veselje, komentari samo pršte.

Dakle, influenserka iz Srbije nasmejala je ceo region svojim videom gde prikazuje potragu za budućim bračnim partnerom. Ona je obukla venčanicu, ponela natpis "tražim muža" i prošetala se Beogradom. Urnebesan video pokazao je sav karakter našeg naroda, jer su reakcije presmešne.

 

@tmyllen

I to sam vam rijesila! 😂 ♬ original sound - МИЛÉНА

 

Jedna gospođa ponudila joj je sina, mlađi prolaznik joj je pokazivao nešto na ekranu, stariji gospodin joj je poljubio ruku, čistači ulice su joj svirali i svi su na ulici gledali u nju.

Neki su joj čak vikali: "Ti si luda", a ona je kratko i glasno odgovarala: "Pa luda sam…"

U opisu videa je napisala:

"I to sam vam rešila", a njenu potragu je pogledalo više od šest hiljada ljudi.

Budući da je mnoge zanilmalo da li je uspela da pronađe to što traži, Milena je snimila još jedan video.

"Na sva pitanja da li sam našla muža i tašto nisam, gospodin je objasnio", a šta joj je tačno gospodin odgovorio, pogledajte u videu.

 

@tmyllen

😂 u potrazi za andjelom! ♬ original sound - МИЛÉНА

 

 

Ono što je sigurno, Milena ima sjajan smisao za humor i ume da se šali na svoj račun.

Komentari (0)
Loading