"Ti ćeš se udati za mene!": Nesvakidašnja prosidba od koje je mlada pala na kolena

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 19:57 0

Sve se odigralo ispred stotinu ljudi na aerodromu.

Prosidba

Printscreen/Instagram

Poslednjih godina postale su vrlo popularne prosidbe u javnosti. Sudbonosno pitanje mnogi mladići postavljaju u avionu, restoranu ili popularnom izletištu. Jedan momak odlučio je da svoju devojku zaprosi na aerodromu. 

Sve je smislio i organizovao prijatelje koji su držali natpis sa sudbonosnim pitanjem. Nestrpljivo je čekao da njegova devojka prođe terminal kako bi je zaprosio dok su prolaznici u šoku zagledali natpis koji su držali njegovi prijatelji. Uzbuđenje je dostiglo vrhunac kad se devojka konačno pojavila na izlazu zajedno sa drugim putnicima iz njenog aviona.

Ona prolazi kroz hodnik i izlazi na aerodrom, a kada ugleda poznato lice zastala je u šoku. Ono što njen dečko, ali ni prijatelji nisu primetili je da umesto pitanja: Da li ćeš se udati za mene" na transparentu gotovo naređivačkim tonom piše "Ti ćeš se udati za mene!" 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adley Kinsman (@adley)

 

Problem je zapravo nastao kad je jedan od drugara budućeg mladoženje pobrkao delove natpisa. Na sreću devojka koja je stajala pored njega u nekom trenutku je primetila grešku koja je na brzinu ispravljena.

Mladić je kleknuo i otvorio kutiju sa prstenom nakon čega je usledila potpuno neočekivana reakcija buduće neveste. 

Ona je bukvalno pala na kolena i gotovo puzeći došla do svog momka ponavljajući "Da! Da!"

Komentari (0)
Loading