Uzela sam NJEGOV TELEFON i imala sam šta da vidim - ta ŽENA voli MOG SUPRUGA: Ova 4 signala su jasan pokazatelj da vas vara!

Vesti 24.07.2022 21:45 0

Ako ste i vi jedna od prevarenih žena, ne stidite se i ne tražite u sebi krivicu

Uzela sam NJEGOV TELEFON i imala sam šta da vidim - ta ŽENA voli MOG SUPRUGA: Ova 4 signala su jasan pokazatelj da vas vara!

Shutterstock

Da li je vaš partner zaista pouzdan? Postoji li način na koji možete da proverite ponašanje partnera da biste otkrili da li vas vara? Ovo ni na koji način ne znači da biste trebali početi da sumnjate u svog partnera i izgubite poverenje koje imate, ali nije šteta ako držite oči otvorene.

Kako da znate da li vas partner vara?

Jedno je sigurno, a to je da će se njegovo ponašanje promeniti. Ne u potpunosti, ali imaće malih, malih naznaka koje ćete i dalje primećivati. 

Jedna žena je bila odvažna i ispričala nam je svoje iskustvo nakon prevare

Naime, Marija (34) prošla je kroz jako težak period razvoda, jer ju je muž prevario. Kako nam je ispričala, bilo je mnogo signala da je vara koje nije želela da primeti ili  nije umela da ih protumači.

- Videla sam celu prepisku. I sada ne znam, najgore je kada izgubiš poverenje. Koliko sam se samo žrtvovala za nas, za sve, da mi je muka. Šta je mislio, da je pravi muškarac? Ne znam da li sam jadna ili sam ljuta ili mi je jednostavno svejedno?

Marija kaže da se više ni ne seća kada je to bilo - nekad pre dve godine. Napomenula je da je u to vreme njeno samopouzdanje već dugo bilo na nuli i bila je lak plen za njegovu manipulaciju.

  - Verovala sam mu šta god da mi je pričao, iako su mi instinkti govorili drugačije. Nikad ne zanemarujte te instinkte, skoro uvek su u pravu - započela je svoju ispovest. 

Užasan je taj osećaj izdaje, pomešan sa besom, ljutnjom i, onog najgoreg, tuposti.

- Ustajem, odlazim prema kupatilu i, dok koračam na vrhovima prstiju, mozak mi užurbano radi. Nemoj da uzimaš njegov telefon, čujem s jedne strane, dok mi druga strana krivice, straha i besa probija grudi od bola. Nisam uspela da se iskontrolišem. Imala sam šta da vidim:

- Bilo mi je predivno večeras. Javi se sutra ako budeš mogao da izađeš. Volim te - bila je prva poruka koju je Marija pročitala. 

 Desio se "hladan tuš u neverici šta čita. 

- U tom momentu na trenutak ne znam da li bih ga probudila i zverski napala ili se samo sklupčala i počela da plačem, da izbacim tu gorčinu iz sebe. U tom momentu sam zaćutala, ali su ubrzo počela suočavanja sa njim, prepirke, moliš, kumiš, proklinješ sebe i ljubav, gušiš se, viriš po Fejsbuku, tražiš po poznatim mestima, odlaziš pa se vraćaš. Odlučiš da sve jasno vidiš pa da opet zatvoraš oči, jer, preteško je. Boriš se dok ne odlučite ko će prvi da ode. 

Marija kaže da bi sve bilo drugačije da je pratila signale kojim se sam odavao.

SIGNAL 1: BIO JE LJUT NA MENE I KADA NISAM BILA KRIVA

Nikada nije bio tako ljut i nije tako naglo reagovao. Kažu da većina prevaranata tako reaguje, jer podsvesno osećaju krivicu zbog toga što rade. Jedan od prvih signala da me vara bio je kada je pobesneo nakon što sam ostavila uključenu dasku za peglanje nakon što sam završila sa peglanjem njegovih košulja. Rekao mi je da ga "namerno maltretiram" da bih mu stavila do znanja da mrzim peglanje i počeo da besni.

Savet: Stvorite jasne granice šta je dozvoljeno a šta ne, i ne pristajte na ovakvo ponašanje. 

SIGNAL 2: UGAŠENI TONOVI NA TELEFONU

Kada telefon nosi sa sobom i do toaleta, uvek je isključen ton, ekran okrenut ka stolu, skriva se kada telefonira... Samo su neki od znakova da nešto nije u redu. Sasvim je logično da je telefon transparentna stvar ukoliko  nema nekih tajni.

Savet: Ako vidite da nešto krije kada je telefon u pitanju, budite jako oprezni i nađite metod da to istražite.

SIGNAL 3: STALNE PROMENE RASPOLOŽENJA


Jedan dan su nasmejani, srećni s tobom. Ali sledećeg dana oni jednostavno nestanu. Ne uzvraćaju vam pažnju. Kažu vam samo da su zauzeti i da se ne vraćaju kući. I to se ponavlja dva ili tri puta mesečno. Važno je pogledati šta se krije ispod ovog obrasca. Možda će vam se na kraju vratiti i reći vam koliko vas vole, kupiti vam poklone i odvesti vas na najbolja mesta za ručak ili večeru, ali to rade jer osećaju jaku krivicu. 

Savet: Budite oprezni ako primetite da njegovo raspoloženje drastično varira.

SIGNAL 4:  PROMENIO JE STIL VOĐENJA LJUBAVI

- Gde si to naučio?! - tako sam baš reagovala kada je uradio nešto što nikada nije. Poželjno je, naravno, da uvek usvajate nove stvari i isprobajte ih, ali međusobno, ne sa drugima. Pored toga, imao je zahteve koje nikada ranije nismo praktikovali u krevetu.

Savet: Budite oprezni ako sumnjate da vas partner vara. Iskontrolišite svoje nalaze zbog eventualnih ginekoloških problema.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading