Marta Stjuart šokirala izjavom: "Čekam da prijateljice umru da budem sa njihovim muževima"

Slobodanka Ćorić Vesti 17.08.2023 13:05 0

Voditeljka je pokušala da se saoseća s njom pa joj poručila kako su neke veze možda privremene te da možda ima šanse sa svojim simpatijama, a Marta ju je zatim šokirala izjavom

marta stjuart

Profimedia

Marta Stjuart se nedavno pojavila na podcastu Čelsi Hendler gde je otkrila kakve muškarce smatra privlačnim. Ali postoji jedan problem. Reč je o muževima njenih prijateljica. 81-godišnja Marta otkrila je da ima spisak muškaraca sa kojima bi volela da izlazi.

Na šalu voditeljke koja joj je rekla kako ne može biti "razaračica brakova", Marta je reagovala insistirajući na tome kako to nikad nije bila, iako je imala prilike te da joj prepreku stvara činjenica što je većina njenih simpatija u braku s njenim prijateljicama.

Voditeljka je pokušala da se saoseća s njom pa joj poručila kako su neke veze možda privremene te da možda ima šanse sa svojim simpatijama, a Marta ju je zatim šokirala izjavom.

"Ili će možda umreti! Uvek mislim: 'O, Bože, nije li ta osoba jednostavno mogla da umre?'" rekla je, dodajući kako ne želi "bolnu smrt" prijateljicama.

Komentari (0)
Loading