Ljubav se ipak može pronaći i preko društvenih mreža: Upoznala ga je na Tinderu, priča kao iz bajke

Olja Jelić Vesti 15.08.2023 21:26 0

Kako bi svima pokazala pozitivan primer ljubavi preko društvenih mreža, Kloi je ispričala što joj se dogodilo 2018. godine. Na Tinderu je upoznala Tajlera, koji je već imao dete

Devojka

Shutterstock

U priči koja bi se mogla uporediti sa holivudskim scenarijom, Kloi je ispričala kako je njena najlepša životna priča počela upravo na Tinderu. Iako se često govori o neprijatnim iskustvima upoznavanja partnera preko društvenih mreža, Kloi je naglasila kako to ne mora biti slučaj, dajući podršku svima onima koji još traže svoju drugu polovinu.

Kako bi svima pokazala pozitivan primer onlajn ljubavi ispričala je što joj se dogodilo 2018. godine. Na Tinderu je upoznala Tajlera, koji ju je nakon nekog vremena pozvao na večeru, a ona je pristala. Ležerna večera se pretvorila u dubokouman razgovor.

On joj je priznao da ima dete što je Chloe već znala jer ga je dobro istražila pre prvog sastanka. Ona je njemu zatim ispričala sve o majčinoj borbi s rakom mozga i njenoj brizi o mlađoj sestri. Tajler je odmah pokazao punu podršku i tokom njihove veze ostao njen stub podrške.

 

@chloebluffcakes My @Tinder success story 💖💕@Cookie Daddy is the literal exception #greenscreen #husband #couples #husbandwife #ourstory #lovestory ♬ Acoustic Folk Instrumental - Yunusta

 

Za veridbu je tajno naručio poseban prsten, simbol njihove jedinstvene veze i zaprosio je na istom mestu gde je nastala i njihova prva zajednička slika u jednoj foto kabini.

Kloi i Tajler su primer da se prava ljubav ipak može pronaći i preko društvenih mreža, te da nikad ne odustajete, prenosi msn.

Komentari (0)
Loading