Mnogi ovu prosidbu nazivaju najboljom ikada: "Kapa dole, ovo neće ništa nadmašiti"

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 12:47 0

Mnogi ovu prosidbu nazivaju najboljom ikad

Zara Barbi kolekcija

Printscreen/TikTok

Emotivan video na kojem je jedan muškarac zaprosio svoju devojku uz audio snimak njenog pokojnog oca koji mu daje svoj blagoslov samo nekoliko dana pre nego što je umro postao je viralan i pregledan je gotovo 16 miliona puta na društvenoj mreži TikTok.

Na snimku se vidi kako se neimenovani muškarac saginje na jedno koleno i traži ruku svoje devojke Emili. Poklonio joj je verenički prsten dok je s televizije dopirao glas njenog oca koji je dao dopuštenje mladiću da oženi njegovu ćerku. Buduća mlada bila je dirnuta.

“Sine, imaš moje dopuštenje onoliko koliko ti ga mogu dati za ovo kratko vreme koje mi je preostalo na ovom svetu. Znam da voliš Emili i da ćeš se brinuti za nju. Bog vas blagoslovio i imate moj blagoslov”, čuje se kako otac govori na snimku. Emili se rasplakala kad je čula glas.

 

@hannahschibicreations Her dad passed away but he was still able to get his blessing 🥺 #viral #proposal #couplegoals #hearttouching @Reclip ♬ original sound - Hannah Schibi

 

 

“Znao sam koliko ti je važno da dobijem dopuštenje tvog oca i uspeo sam pre samo nekoliko dana. Hoćeš li da se udaš za mene?” upitao je mladić Emili, a ona je kroz suze rekla: “Da.”

Video je dirnuo ljude na internetu, prenosi Index.

“To je to. Kapa dole, ovo je najbolja prosidba ikad. Ništa je ne može nadmašiti”, “Plačem”, “Ovo je prekrasno, čestitke”, “Kakav dobar čovek”, samo su neki od komentara ispod objave.

 

 

Komentari (0)
Loading