Hoćete sveže morske plodove za 7 evra, a iz gepeka vadite paradajz: Crnogorci oštro odgovaraju na kritike na račun svoje usluge

Vesti 01.07.2023 12:30 2

Crnogorci su odlučili da zahteve Srba koji dolaze na letovanje okarakterišu kao "nerealna očekivanja"

Hoćete sveže morske plodove za 7 evra, a iz gepeka vadite paradajz: Crnogorci oštro odgovaraju na kritike na račun svoje usluge

Shutterstock

 

Kada krene letnja sezona, turisti se iznova šokiraju cenama u Crnoj Gori, a sada je popularna Tik tok stranica iz Crne Gore objavila kratak video, pod nazivom "kako turisti očekuju da izgledaju cene u ovoj zemlji". Izgleda da su se susedi u objavljenom klipu, na neki način našalil na račun turista koji bi da uživaju na letovanju, ali da ih to košta što manje.

@montenegrinbeauty Ima li istine ođe? 😄 Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo. 😂🤞 #crnagora #ljeto #putovanje #montenegro #zanimljivo ♬ original sound - Montenegrin Beauty

"Apartman sa pogledom na more 20 evra. Ležaljke ceo dan 5 evra. Sveži morski plodovi 7 evra. Rent a car 20 evra. Svaki dan nova posteljina", opisali su oni "nerealna" očekivanja gostiju.

Komentari svakako nisu izostali.

"Očekujemo da nas ne mrzite što smo došli, da se nasmejete, da nas ne gledate kao hodajuće novčanike… pa da se i vratimo… a troši se svuda...", napisao je korisnik ove mreže.

Komentari (2)
Loading
Predrag
05.07.2023 14:01

Svi nešto ken.. ju za paradajz. Kad budu ponudili pravi paradajz da covek moze da ga jede a ne bezukusni i kao da je od slame koji kosta 3-4 evra onda mogu da se ku. ce. Vozac sam kamiona imam para i idem svugde i iskreno retko gde moze da se kupi a da je kao naš! Srbija do Tokija!

Milenko
05.07.2023 18:17

. Niti ocekuju turisti iz Srbije da rucaju u Budvi za 7e ni mi na Zlatiboru za istu cijenu! Ovo je mnogo odvratno pih!!!