Ovako izgleda kad lokalni Spajdermen pravi društvo gospođi Slavici: Slika dana stiže iz Novog Sada, slatko smo se nasmejali

Vesti 28.06.2023 12:32 0

Korisnica Tvitera Nena je podelila sliku dana i slatko nas nasmejala

baba na klupi

Shutterstock

 

Jedan uobičajeni ponedeljak, početak radne nedelje dobio je neočekivanu dozu šarma kada je na društvenim mrežama osvanula slika koja je brzo postala izvor inspiracije za mnoge korisnike Twittera. Na fotografiji, snimljenoj navodno u Novom Sadu, vidimo jednu gospođu i Spajdermena kako uživaju u razgovoru na klupi.

Spajdermen, očigledno opušten u svom kostimu, neformalno je zauzeo poziciju na klupi, dok ga je jedan prolaznik fotografisao i podelio ovu neobičnu scenu na društvenim mrežama. Tada su krenule duhovite replike i šaljive dosetke koje su se odnosile na ovu gospođu i Spajdermena.

Twitter zajednica je brzo reagovala na ovu sliku i započela niz šaljivih komentara.

- Eto, tako ti kažem, Slavice, uvek imamo neke probleme, 

- Ovo bi mogli biti mi, ali ti očigledno izbegavaš moju mrežu,

- Spajdermene, mogao bi mi oprati prozor, a ako nije problem, mogu ti dati spisak za kupovinu u marketu, pošto se već penješ,

- Zašto baš ispred banke? Sigurno Slavica došla po penziju, samo su neki od duhovitih komentara koji su se pojavili, prenosi City magazin.

Ova neočekivana susretljivost gospođe i Spajdermena na klupi postala je izvor smeha i radosti za mnoge korisnike društvenih mreža, dok su njihovi komentari dodatno obogatili ovaj neobičan trenutak koji je za kratko vreme osvojio srca online zajednice.

Komentari (0)
Loading