Nikola iz Beograda na najgori način saznao da ga žena vara: "Nepoznati muškarac dolazi, seda za moj sto i kad je izgovorio ovaj broj, ceo svet mi se srušio"

Olja Jelić Vesti 23.06.2023 12:33 0

"Moja priča je do te mere nemoguća, da kada je čujete pomislite da ovo ne postoji", kaže Nikola iz Beograda, prevareni muž. On je, gostujući na televiziji, ispričao kako je preboleo to što ga je žena prevarila, da je to sasvim slučajno saznao i to od ženinog ljubavnika.

Nikola

Printscreen/RTS

Nikola je doživeo krah ljubavi a i da nije ni sumnjao da nešto nije kako treba u njegovom braku. Igrom sudbine sve se odigralo kada se sreo sa prijateljem na piću.

Još mi kaže: "Ima trešnja na šlagu"

- Muškarci sednu, popiju piće, nedelja je, maj, i pred ručak pričamo svakodnevne priče... I tad dolazi treća osoba, nepoznata meni. Pričamo o telefonima i brojevima mobilnih i on kaže: "Uspeo sam da moj datum rođenja bude moj broj". I ja kao: vau, baš lepo, a on mi kaže: "Ali postoji i trešnja na šlagu jer je taj broj i datum rođenja te moje ljubavnice, koja dolazi svakog vikenda kod mene" - priseća se Nikola kako se sve odigralo.

- Kada je on rekao koji je datum njegovog rođenja, ja sam shvatio da je to i njen rođendan. Ali nije moglo uopšte da mi dopre do glave. Znate koliko je ljudi rođeno na taj dan... I ja da se obuzdam, puštam njega da priča sve i ceo moj život se tada srušio za petnaest minuta. Bio sam deset godina sa njom - ispričao je Nikola gostujući u emisiji "Ordinacija" u martu.

Nikola

Printscreen/RTS

 

Kako kaže, bilo je razloga da posumnja da ga njegova supruga vara, ali u tom momentu nije pridavao mnogo značaja.

- Tu su stalno bile neke priče kako mora iznenada kod sestre, kako mora kod frizera... Ali se uvek ispostavljalo da ja baš tada, kada okrenem telefon, da ona bude nedostupan. Pa bude da je baterija, pa da joj je telefon upao u klozetsku šolju... Nebuloze... Ja sam imao korpus delikti i to su bile pomešane emocije. Grozne stvari se dešavaju i to je jedan haos. I samo sam hteo da kažem da je uvek teže osobi koja vara, jer je ona stalno u tenziji. Postoje i druge žene i druge lepe stvari i čak i kada sam sam, mnogo mi je lepo - kazao je Nikola u svojoj ispovesti za RTS.

U istoj emsiji svoju ispovest o prevari iznele su i Snežana Dakić i književnica Zorana Šulc.

Komentari (0)
Loading