Suprug joj prebacio da ne radi ništa: Dva dana su bila dovoljna da mu servira osvetu

Vesti 10.06.2023 15:18 0

Suprug je Lindzi Doneli rekao da ništa ne radi, pa je ona odlučila da mu se javno osveti.

tiktok

Printscreen/TikTok

Svoju osvetu podelila je na Tik Toku, gde je video ubrzo postao viralan. Naime, nakon kritike svog supruga, Lindzi je odlučila da zaista ništa ne radi, odnosno da prestane da se bavi kućnim poslovima. Dva dana nije baš ništa radila, puštala je suđe i veš da se gomilaju, a đubre je ostalo na podovima i radnim pločama, piše NY Post. Onda je otišla na devojačko putovanje i ostavila kuću u takvom stanju. Očekivano, dva dana su bila dovoljna da u domu ove porodice nastane haos.

Lindzi je objavila video na TikTok-u koji pokazuje kako je kuća izgledala nakon samo 48 sati, a njen muž je tada priznao svoju grešku. Vrlo brzo se izvinio za svoj komentar nakon što je video koliko njegova žena zapravo radi. Ali ne pre nego što je video postao viralan i milioni korisnika TikTok-a napali su njegovo ponašanje.



„Isto mi se desilo. Juče sam podnela zahtev za razvod“, prokomentarisala je jedna korisnica TikTok-a ovu objavu. Druga je napisala: „Srce mi se slama kada se prema lepim, jakim ženama tako loše postupa. „Moj muž čisti kuću svaki put kada izađem sa prijateljima. Tako pokazuje da ceni koliko se trudim da kuća bude uredna“, dodala je treća žena. Još jedan komentar je izazvao pažnju: „Da je moj dečko rekao ovako nešto, jednostavno bih otišla. „Ja sam radila suprotno i slala sam mu sliku svaki put kada sam nešto uradila. Posle dva dana shvatio je poruku“, dodao je drugi korisnik, dok su neki napisali da je tužno što je morala da mu pokaže i dokaže da je zapravo nešto radila po kući.
 
Komentari (0)
Loading