Prevara je slomila: Otkrila je da je muž varao pre BRAKA, sada moli stručnjaka za pomoć

Vesti 03.06.2023 22:00 0

Odlučila je da suoči svog muža sa onim što je saznala i on nije mogao da je laže jer je znala sva imena, datume, mesta i vreme.

svađa

Shutterstock

Žena je za Miror priznala da se oseća slomljeno i slomljeno nakon što je saznala da njen muž, sa kojim je u braku godinu dana, ima aferu koju je započeo pre nego što su se venčali. Neko koga ona ne poznaje, ali ko poznaje njenog muža, poslao joj je poruku na društvenim mrežama da joj kaže. Ta osoba se osećala užasno kada joj je saopštila tako strašnu vest, ali je smatrala da zaslužuje da zna.

Odlučila je da suoči svog muža sa onim što je saznala i on nije mogao da je laže jer je znala sva imena, datume, mesta i vreme. „Tvrdio je da je prošlo nekoliko meseci jer se osećao toliko krivim i rekao je da je počelo pijanom noći, a zatim se nastavilo, ali to je bio samo intimni odnos i ništa više. Molio me je da ostanem i da mu dam još jednu šansu, ali, iskreno, ne znam da li mogu“, priznala je slomljena žena, „Moji snovi o budućnosti su srušeni i ne mogu da razmišljam o tome da imam decu sa muškarcem. koji me je lagao na ovom nivou'.



Otkako je sve izašlo na videlo, ponašanje muža je čudno. Čuva svoj telefon i sve vreme je tih i mrzovoljan. Od tada, prevarena žena je pregledala njihov zajednički bankovni račun i otkrila račune za bioskope i restorane koje nije prepoznala, što znači da ih je on sigurno kupio. 'Meni to ne zvuči kao 'samo šema za jedno veče'. Iako smo tek venčani, osećam iznutra da treba da odem, ali to je jednostavno neuspeh", dodala je ona.

Stručnjak za veze joj je rekao da ona najbolje zna šta želi da radi, ali da joj je potrebno samo malo samopouzdanja i vere u svoje odluke. „Zabrinut sam što je njegovo ponašanje tajnovito, brinem se što još uvek nije otvoren i iskren i brinem se što se oženio tobom dok je spavao sa drugom. Pre svega, niste uspeli. Zabrljao je i nije važno koliko ste dugo u braku ako želite da odete. Možeš da odeš i niko te neće osuđivati zbog toga“, dodala je, „Ko zna zašto je krenuo sa venčanjem? On je ili arogantan narcis koji je mislio da može da radi šta god hoće i da se izvuče, ili je možda dobio „svadbenu groznicu“ i osećao je da ne može da odustane.


 
Komentari (0)
Loading